#7 Henry Onyekuru

oyuncuları fazla pohpohlamamamız gerektiğine bi örnek daha. ilk 2 maçtaki futbolu istikrarlı oynasa zaten bu ligde oynamazdı. iyi bi oyuncu ama büyuk bi istikrar sorunu var ve radikal bi hoca dokunuşu olmalı ki o konuda evrimleşebilsin.

bu adamın defans arkası koşularına uzun topları kim atacak etebo mu ?

geçen sene seri neredeyse her koşusuna uzun pasla cevap veriyordu bu sene bunu yapabilecek bir taylan var onun yerine de etebo oynuyor.

iyi kötü pozisyona giriyor ama onları da kaçırıyor 2 maçtır. bu adamdan daha fazlasını istiyorsak koşularına isabetli pasla cevap verebilecek oyuncularla oynamalıyız, etebo, ömer gibi kazmalarla değil.

Onyekuru öne çıksın istiyorsak yapılacak iş çok basit.Sol kanattaki etkinliğimizi sağ kanatta da göstermemiz lazım.Mesela ben Sivassporun hocası olsam hafta sonu oynanacak maç için Galatasaray'a nasıl önlem almam gerektiğini çalışacak olsam.Arda'nın yine ilk 11 çıkacağını varsayarsam.Sadece onyekuruya çift kademe aldırırım.Ardanın kanattan önde baskı yaptırır sol beki çıkartırım.Ben bunları taraftar halimle biliyorsam teknik direktörler bin kat fazlasını biliyor.Bunu bozmanın tek yolu çok yönlü bir oyun oynayarak rakibin dengesini bozmak.Biz bunu 5-6 maçtır yapamıyoruz.

Yaratıcı ortasaha olsa forvet ve onyeyi pozisyona daha cok sokar ama olmadığından tüm oyuncuların performansı düşüyor.Ortasahadan oyun kuramıyoruz hiç ya ömere ya yedlin orta aç zaten genellikle uzaya giden ve etkisiz ortalar karambole vur oynuyoruz 5 haftadır.Edit:Uzun pas atabilecek bir tane topcumuz yok ortasahada bir taylan vardı oda oynamıyor işte bu kadar basit.Şuan takımda ortalama bir 10 numara dediğimiz yaratıcı oyuncu olsa cok farkeder.

Onyekurunun tabiki eksikleri var.Aksi halde 3,4 milyona alamazdın..
Bence onyekurudaki en büyük sıkıntı şut tekniği.Bu konuda çalışmalı.Maçlarda bol bol sert şutlar çekmeli.yoksa çok sıkıntı çekeriz.

mostafayı saymazsak bizim gole en yakın oyuncularımız emre,onyekuru,arda...Bu adamların olumsuz ortak özelliği şut konusunda zayıflar.Hani ancak kalenin içine kadar gireceksin ki öyle gol yapacaklar.Birde bitik falcao var.Bu adamlarında şut konusunda bitik falcaodan farkları yok.İnanılmaz kötü kadrolar kuruyoruz.Yahuu ne futbolcular var. Bir şutla maç alıyorlar.Bizim oyuncular çıt kırıldım..

Tekrar yazayım. Ligde iş yapıyor. Katkıda veriyor. Ama büyük bir yıldız adayı felan değil. Avrupa da ilk 5 ligde oynayamaz. Fransa da yapamadı zaten. Makul bir opsiyon varsa 3-4 milyon Euro alınmalı.

geldiği sezonun 2. dönemindeki onyekuru'yu bir daha görebileceğimizi sanmıyorum. ama en kötü onye bile bu ligde rakipler için tehdit.

Gelmesini pek istememiştim ilk 2 maçta beni yanılttı. Son maçlarda kötü oynuyor ama bunu sadece Onyekuru'nun kötülüğüne bağlamamak lazım. Fatih hocanın tercihleri de onu kısırlaştırıyor.

Bence dün yedek kalmaliydi. Bana iki haftadir falan epey yorgun geliyor Henry nedense.

Var ya su adamin son vuruslarini bir iki tik yükseltebilsek müthis olacak.

Kerem girecekse kesilecek adam ardadir..kerem solda daha iyi olsa da onyekuru kesilmez kolay kolay.. bir kere en net pozisyona girebilen oyuncumuz..ikinci olarak her an rakibe sarı kart penaltı aldırma tehdidi var.. son maçın 2. Devresi falcaoyla hazirladigj pozisyon harikaydı güzelim asisti yendi dar alanda bu işleri yapabilmesi de sevindirici cidden..

Son maç kaçırdığı kafa golleriyle saçlarımı agartti resmen yine de bu ligin bugı bu kadar rahat pozisyona giren bir kanat yok son vuruş çalışması şart

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bende o kacirdigi kafadan sonra ceza yedim kafasina kufredip. bazen cildirtiyor at gitsin biseyi de. surekli girebildigi icin bu pozisyonlara oyunda kalmasi sart. kesinlikle su son vurus isini halletmeli katiliyorum

SM-A520F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forvette kendisinin oynamasını isterim mustafadan daha fazla kafa vurusu yaptı ve çok netti hepside ayrıca hızıyla iş yapabilir.

Geri
Üst Alt