#7 Henry Onyekuru

hocayla iletisimi keserse iyi oynamaya baslar

Malesef Henry konsusunda hakli ciktim, transferi olmadan önce tamam süratli oyuncu ama kapali defansa karsi etkisiz kaliyor cünkü adam gecmeyi bilmiyor dedim, bize süratli ama dar alanda adam gecen kanat oyuncusu gerekirdi, Kerem su macta daha cok etkili olurdu cünkü bire birde daha iyi henrye göre, sezon sonu opsiyonu kulanmazdim.

Adamın suçu yok haftalardır sıçışta afedersiniz hala inatla oynatılıyor sanki alternatifi yokmuş gibi lafa gelince kadro farkı, derinlik, sakatlık şu bu olanı çok kullanıyorsun sanki, yoldan adam çevir o da koyar zaten kanata bu adamı ama şu haliyle de keser bir zahmet, gerekirse 2. yarı alırsın yani nolmuş sanki kanun

O pozisyonu gol yapsaydi mac cok farkli olacakti. Sagolsun bok gibi oynamaya devam ediyor.

Hocanın yeni prensi. Kaç haftadır yok ortalıkta ama halen ilk 11’de. Kerem’e yazık oluyor.

Ankaragücü macindan önce de söylemistim bu adam kesik yemeli. Sonradan hala oyuna alabilirsin ihtiyacin oldu mu ama bu aralar olmuyor iste bu herifte bi cenabetlik var. Elinde Kerem gibi müthis bir silah var Onyekuru yerine rahatlikla koyabilecegin ama sen her zamanki gibi inadindan vazgecmiyorsun.

Sene sonu bir daha görüşmemek dileğiyle elveda

Has cimbomluymuş banane ulan topunu oynamadıktan sonra neye yarar

puan kaybının sahadaki mimarlarından biridir kendisi maalesef.

20 tanede kacirsin cikmaz arkadas gole ihtiyacin varsa yerine adammi var ardayi sokup bunu cikariyo arakibi geride tutuyo araya kaciyo çabalıyo kafa vuruyo zorluyo..Son ana kadar bekliyecen tum suc bu adamda sanki kacirmyan mo var pozisyona giren tek adam takimda

bu maçta da kaçırmaya devam etti ama çıkınca ayarı bozuldu takımın.

sahada kalması gerekiyor.

geçen sezon da böyleydi. zirt pirt gol kaçiriyordu.

sampiyonluga oynayan takimda oynuyor, o golleri atacak. atamazsa elestirilecek. bugun gibi

Gedson adı verilen sözde topçunun oyununu baltaladığı kanat oyuncusu. Bu Gedson 1 tane isabetli pas atmazmı ya .

Geri
Üst Alt