#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa sampiyonasinin yildiz adayi eger firsat verilirse. Tutamayiz o zaman muhtemelen. Daha yasi 22.

Şenol kadrodan keremi çıkarsa şaşırmam biraz kipirdandi ya çocuk aman piyasa falan yapar belli mi olur

Maç konusunda da yazmıştım olur da Kerem'i kadroya almazsa sana dümdüz söverim Şenor.

Senin turnuvan olsun aslan parçası.

eksiklerine rağmen hak ediyorsun

2008 Arda Turan performansı bekliyorum demek isterdim de Şenol 15 dkdan fazla süre vermez.

Haydi bakalım Kerem, geçen sene 3. ligde oynarken bu sene Galatasaray'ın sürekli oynayan bir oyuncusu oldun şimdi gittin Milli takımda Euro 2020 için kadroda kendine yer buldun

Kadroda Cengiz Ünder haricinde Kerem gibi sprinter bir oyuncu yok ki Cengiz 'in de sprint atmaya mecali kalmamış sadece hayal ettirdikleri ile Milli takımda bugün. Kerem ise oynamış hazır olarak geliyor çok istekli bakalım umarım forma şansı da bulur

Senol Günes, Italyanlara sürpriz hazirliyor bu yüzden oynatmiyordur hazirlik maclarinda. 70'de falan girecektir oyuna insallah.

Kac kurtar kendini arslanim
Bu ulke seni haketmiyor
Aklin varsa bjkya kacarsin

İrfan müthiş oynadı Kerem'in girmesine ne gerek var!? Cengiz de keza maçların yıldızıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt