#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol ayağını kullanabiliyor olması büyük avantaj. Topu alıp dönebiliyor ya da yay çevresine oynayabiliyor rahatlıkla bu sayede. Sağda da etkili olmasının önemli sebeplerinden birisi bence bu. Solda da farklı şekilde etkili olacaktır.

bizde solda oynayıp güzel performans verdiği tek maç göztepe maçı herhalde

kalan iyi performanslarının tamamı sağda gibi geliyor bana.
Solda oynayamıyorki Arda ve Babel yüzünden.

Ankaragücü maçında da soldayken atmıştı.

Sagda Soldada oynar sorun o degil sorun karsi kanatta böyle hareketli Adamin olmamasi bi tarafin ölü olunca rakipler rahatliyor. Hareketli olan tarafin bile zorlaniyor Dengeli gidemiyoruz.
Bunu hoca hep yapti gecen sezon, bi tarafa ardayi koyup oyunu yavaslatti.
Artik öbür tarafada iyi bi kanat sart.

Daha öncede dediğim gibi, bu sene fomayı verip 7-8 milyon verip alalım diyebileceğimiz bir oyuncu haline getirmek lazım.

Geçen maç da söyledim bu sezon geçen yıldan çok daha özgüvenli duruyor sahada çalım atarken arapas denerken asla çekinmiyor bu da direk oyuna etki etmesini sağladı.. Helal olsun yolu açık olsun fiziğini ve cevikligini de gelistirirse harika olacak

Özgüveninin yerine gelmesi çok iyi
Böyle devam aslan parçası

Solda de barış oynanmalı adamı unuttu Terim heralde.1.8 milyon Euro para verdik o adama.

Mainz, Hertha Berlin gibi bir takımın TD'si gidip Alman 3. ligi Manheim'den böyle bir adam bulup oynatsa burada o topçuya ve oynatan TD'ye Gelsenkirchen bölgesine ait türkülerle övgüler dizilirdi. Ama Kerem'e ilginç şekilde takığız.
Iyi de Kerem icin fener ile yaristik.

Bu arada gol sevinçlerine çalışması gerektiğini düşünüyorum :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt