#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun da biyerleri kalkmış. Ayreten çok savuruk oynuyor. Koşarken bile dengesiz. Şutları, pasları genel olarak hedefin uzağına atıyor. Gelişime açık. Bu gelişimi 1-2 sene icinde yaptı yaptı, yoksa çok zor.

Karakter olarak da pek ışık vermedi açıkçası. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz beyler. Eliyle sus işareti filan yapması çok saygısızca bir hareket.

Marcao'nun tek hatası kameralar önünde o hareketi yapması. Keşke soyunma odasında yapsaydı.

Marcao yüzünden çocuk linç görüyor. Hicte hak etmiyor linç edilmeyi. Hayır ne yapıyor ki de irite oluyorsunuz? Neymiş gözleri değişik bakıyormuş. Çocuğa nerden saldiracaginizi şaşırdınız. Kusura bakmayinda şu an ondan başka etkili hücum oyuncumuz yok. O yüzden saçmalamayı bırakın.

Ben Kerem'in yanindayim ilk saniyeden beri buyur bak mac ici yazilarima. Ama triplere girmesini dogru bulmuyorum. Yaptigi gereksiz.

Gençleri kazanmak istiyorsanız kafasına vurmayacaksınız. Pas yerine çalım gibi tercih hatalarını azalttığı vakit daha verimli olacaktır. Şurada yazılan bazı yorumlar çok üzücü. Değerlerimize sahip çıkmalıyız.

Bunun da biyerleri kalkmış. Ayreten çok savuruk oynuyor. Koşarken bile dengesiz. Şutları, pasları genel olarak hedefin uzağına atıyor. Gelişime açık. Bu gelişimi 1-2 sene icinde yaptı yaptı, yoksa çok zor.

Karakter olarak da pek ışık vermedi açıkçası. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz beyler. Eliyle sus işareti filan yapması çok saygısızca bir hareket.

Marcao'nun tek hatası kameralar önünde o hareketi yapması. Keşke soyunma odasında yapsaydı.
Ya Allah aşkına soyunma odasında yapsa dogrulayacaksin yani? Eliyle sus işareti yaptı diye kimse dayak yemeyi hak etmez. Marcao'da sinirine hakim olacak.

Gençleri kazanmak istiyorsanız kafasına vurmayacaksınız. Pas yerine çalım gibi tercih hatalarını azalttığı vakit daha verimli olacaktır. Şurada yazılan bazı yorumlar çok üzücü. Değerlerimize sahip çıkmalıyız.
genç değil98 doğumlu nerde ne yapmasını gerektiğini bilmeyen aldığı her topla 10 kişinin arasına dalıp çıkabileceğini sanan bir halı saha topçusu

Ya Allah aşkına soyunma odasında yapsa dogrulayacaksin yani? Eliyle sus işareti yaptı diye kimse dayak yemeyi hak etmez. Marcao'da sinirine hakim olacak.

Valla hocam maç içinde takım olarak uyarı yapacağım, sonra dünkü gelen herif bana maç içinde sus işareti yapacak. Kusura bakma ama soyunma odasında, "ne oluyoruz" birader derdim.

Marcao saha içerisinde yaptığı hata ile kesinlikle bence suçsuz iken suçlu duruma düştü. Atalarımız boşuna dememiş, öfke ile kalkan zarar ile oturur.

Ne tribine girmiş açıklar mısın?

Surati, bakislar, onceden ictenen sevinen adam gonderme yapar gibi hareketlerde bulunuyor. Ben boyle dusunuyorum beni boyle hissettirdi haraketleri. Gerek yok bunlara. Zaten biz seni koruduk, Marcao ne olursa olsun hatali. Kerem'den beklentimiz daha cok gelistirmesi oyununu. Top kaptirma sayisini azaltmasi, onde top kaptirmak yerine faul almasi vs..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt