#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arasına kadar yapabildiği kadar skor yaptırıp en yüksek teklif verene çakmalıyız. 3'e 5'e bakmadan ne veriyolarsa gönder gitsin.

Oyununu ve performansını eleştirmek kesmiyor artık şimdi bir de bakışına mı taktınız.

Kerem hücumda hızlı hareket ederek skora katkı sağlıyor fakat o kadar çok top kaptırıyorki attığı kadarda yedirebilir durumda. Bu maçta Kerem'i takip ettim ayağındaki topu sürekli kaptırdı ama gidip hiç geri almaya çalışmadı, çok çok basit pasları atamadı, onlarda atak olarak geri döndü.

Eğer bu durum yaşadığı olayın etkisiyle geçici birşeyse tamam ama değilse Marcao delirmekte haklı olabilir. Ben topu sürekli kaptırıp umursamayan bir adamın hatasından gelen atağı durdurmak için yırtınmak zorunda değilim. Birde sus işareti yaparsa muhtemelen çıldırabilirim. Marcao'nun yaptığı yanlışı savunamam ama bir sebep arıyorduk o da sanırım budur.

Adamın bakışlarından çıkarım yapmak falan tam deli saçması. Yetenek tavanı yüksek olsa da geçen sene söylediğim gibi geldiği lig itibari ile amatör hala. Topu aldığı gibi kafayı öne eğip sürmeyi bırakmalı acilen. Gelişim göstermez ise eleştiririz fakat bunun için henüz erken.

Alakası yok.. Ozan Kabak için böylesi eleştiri yapmadı kimse.. çünkü adam gayet efendi ve havalara girmeden topunu oynadı gitti..
Çirkefliği dillere destan E. Belözoğlu bile bizdeyken takımdaki abilerinin ağzının içine bakar, en ufak saygısızlık yapmazdı..
ya alakası yok ozanın kariyerini bitirmenize ramak kalmıştı adamın ağzına sıçtınız giderken

Göt kalkması mevcut,oldum tavırları var,hal ve hareketleride normal değil

Golden sonra bakışlar falan noluyoruz ya,bi sonraki evre birilerine parmak sallama,sonrasıda boğaz kesme işareti falan,bunlar ardaların,volkanların,sabrilerin,emre b lerin hareketleri

Bu çocuk anadolunun bağırında yetişmiş biriydi,taylanda,oğulcanda bunlar ne bilir arka 5liliği,adamcılığı,çeteciliği

Arda denen adam etkiledi bunları,geçen sene irfan olayında taylanla oğulcanın yaptıkları,instada irfanı takipten çıkıp sonra takipleşmeleri,keremin şimdiki hal ve hareketleri,insta postu,o bakışlar vs yeni yerli çetesi oluşmuşa yada oluşacağa benziyo

Futboluna bişey demiyorum top tabiki kaptıracak,en çok risk alan adam kendisi çünkü hatta tek kişi belkide,kerem ekşın denemese yan pas yapa yapa bitiricez maçları,risk alıp top kaptırması normal,risksiz oyna de çalım denemez,bundan şikayet edip ama kerem top kaptırıyo diyen adamıda hemen kanada koy top kaptırmadan oynuyosa oynasın süper olur

Top kaptırması sorun değilde kaptırdıktan sonra almaya çabalamaması fecaat,pva yıda tek bıraktı kanat otoban oldu,futbolun sadece hücum olmadığını anlaması lazım,bizim takıma önce futbolu bi anlatmak lazım

Dün randersla maça cikabildiysek tek sebebi bu çocuktur ibretle okuyorum yorumları ..

Mental problemi elbet vardır hataları da olacak epi topu 6 aydir üst seviyelerde top oynayan birinden bahsediyoruz.. Bizim kadar kolay oyuncu harcayabilen bir güruh dünya üzerinde yoktur muhtemelen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt