#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim hatırlayabildiğim kadarıyla koşu yoluna hücum bölgesinde adam gibi 4-5 tane top geldi kendisine, birinde iki kişiyi oyundan düşürüp cica'ya çıkardı sonrası gol oldu. Bir tanesi hariç diğerlerinde de rakibini ekarte edip çizgiye inip iyi yere çıkardı. Rakibi geçemeyip taca çıkan bir top vardı sadece değerlendiremediği pozisyon olabilecek.

Onun dışında saçma sapan 3 tane top kaybetti direkt kontra potansiyeli olan. Aldığı her topta bir hareket denemeyi, klas dönüşleri falan bırakması lazım. Özellikle ortada topla buluştuğunda daha garanti oynamalı. Uygun paslar geldiğinde harekete geçmeli ve enerjisini harcamalı. Bence savunma arkası koşuları çok iyi, çok hareketli. Buna odaklanması lazım. Kısa mesafede çok çabuk.

Çatneye vermeyip vurduğu pozisyonun benzeri geçen maç da Mostafa'yla yaşanmıştı. Bu kısımla ayrıca ilgilenilmeli.

Takim oyunu sorunu var. Cozdukce ve plana sadik kaldikca daha da iyi olur. Sahada olmasi buyuk bir tehdit ama cok anlamsiz top kayiplari yapiyor.

Ben keremin yerinde olsam yemem içmem Dribbling çalışırım topu çok acıyor ayagindan.. Bunun dışında iyisiyle kotusuyle topu ayağına alınca tehlike yaratan tek oyuncumuz diyebilirim zamanla cicaldau da buna eşlik edecek gibi görünüyor..

Oyununa kanada inip yerden orta açmayı katmış. Güzel bir gelişim.

Ama hala dizginlenmesi gereken aşırı bir özgüveni var.

Bugün daha çok beğendim Kerem 'i yorulana kadar da bariz şekilde işin hücum tarafında iyiydi, hızını kullandı ama yorulduktan sonra hem çok top ezdi hem de kritik top kayıpları gelmeye başlamıştı

Böyle durumlarda Kerem 'i korumak lazım, o duruma düşene kadar sahada tutma çocuğu Barış Alper 'i al oyuna biraz da onu izleyelim. Ağustos ayındayız çocuk şimdiden 531 dakika sahada kaldı büyük ihtimalle Perşembe günü Randers ve Pazar günü Kasımpaşa maçlarında da oynarsa +700 dakika diyelim

Geçen sene 40 haftalık ligimizde Kerem 800 dakika forma şansı bulabilmişti, şimdi Ağustos ayında hemen hemen geçen sene forma giydiği kadar sahada kalmış olacak. Geçen sene Taylan 'ı perişan olana kadar sahada tutmuştuk şimdi umarım aynısını Kerem 'e yapmayız

Yok üstat atamadı değil atmadı; tercih hatası o.

Mesela iki kez sağdan getirip çevirişi çok iyidi.

Geçen sene Onyekuru'ya attığı pas ya da Avrupa maçında Diagne'ye attığı pas bunları yapabildiğini gösteriyor.

Berkan mesela atamadı diyebiliriz çünkü henüz o işleri yapamıyor.
Adminim Berkan o kadar çok ve gerekli gereksiz koşuyorki son harekete artık mecali kalmıyor gibi. Bugün bu denli çok hata yapışını şaşkınlıkla izledim.

Artık Kerem'in mi, Feghouli'nin mi açığını kapatmak için bu kadar koşuyor anlayamadım ama ayağında topu dürtmeye son bir derman bile kalmıyor adamın.

Nelssonda şikayet etti maç içinde bunu. Eliyle kaç kez gel gel diye çağırdı 😄 lyiundama, marcao, nelsson. 3 sol stoper oyanayn adamın 3ude şikayetçi.

Onyekuru'nun bir iyi üç kötü performansındansa bu arkadaşı kanatlarda görmeyi yeğlerim, ha çok mu umutluyum kendisinden hayır ama şimdilik takımdaki keyif veren üç beş isimden biri.

randers maçına göre kullanımı çok daha doğruydu. ne kadar kurucu ve yaratıcı rol, ilk toplar bu adama gelir o zaman tüm verimi düşüp sövmeler başlar. daha dengeli ve uçta topla buluşunca idden lig için uniq işler yapan bir oyuncu muadili de yok tc pasportlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt