#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topsuz kosulari cok isimize yariyor bunlari da hesaba katin yorumlarken.

Cok iyiydi bugün yine aslan parcasi :hat:

Bir türlü sevemedim bu çocuğu.

Etkili olduğu anlar var evet. Ama bazı hareketleri de çok amatörce.

İçime sinmedi bu çocuk.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yerli olacaksa boyle olacak..Her mac mucadele hiz aksiyon gol asist biseyler veriyo..
Ayakta kalmali kendini çabuk bırakıyo aceleden kisa paslari hatali atiyo bunlari yaparsa ustune koyar avrupa yapar..3 yerli oynayacaksa biri kesinlikle bu olacak mevcut kadroda

Keske 2 uppercut da yeseydin Marcaodan. Neymarmisin olm sen geriye yardim etmiyorsun

Adam yanağını okşamış orada kurşun yemiş gibi kalkmadın ayağa ve rakip atak yapıyor kalene.

Geçen sezon böyle değildi bu. Buna sezon #7 numarayı alınca ve Fatih Terim nasıl gazladıysa çocuk başka başla işlere girmeye çalışıyor. Ama o kapasite olmadığı için bocalıyor.

Marcao olayı da tuz biber oldu bu durumu. İyice gereksiz işlere gidiyor. İmalı imalı bakışlar falan.

Bilemiyorum. Gün geçtikçe kendini antipatik yapıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Casper gibi insanların içinden geçmeye çalışmasa iyi çocuk aslında
Gol sevinçlerin çok itici, olayı unuttuk artık imalı bakışlar yapmayı bırak canım

güzel özelliklerinin yanında. first touch top kontrolü ve pasları çok kötü

Çalıma gireceği yerleri bilmiyor. Neymar messi denemez oralarda öyle yerlerde calim deniyor ki 3 kişinin arasına girmesi falan. Ilk yarı iyiydi ama.

Yaptığı top kayıplarının haddi hesabı yok. Daha önce de yazdım, bir insan sahip olduğundan yapabileceğindrn daha fazlasını yapmy çalışmamalı. Kerem faydalı olabilir ama dah sakin daha güvenli oynamalı. Yani her pozisyonda dribling yapmazsın her pozisyonda etkili bir atak yapmazsın oyuna yayman lazım, ara ara yeteneklerini göstermen lazım.

Ayrıca kadromuzun hala en değerli oyuncusu Marcao'yla yaşadıklarında masum gibi görünse de kendisi sütten çıkmış ak kaşık değil maalesef. O adrenalinle uyardığım bir insan bana el kol hareketi yapıp sus işareti yapsa ben de sakin kalacağıma dair kimseye söz veremem açıkçası.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takimin en iyi oyuncularin birine lak lak lak, sanki karsiyakanin taraftari katiliyor buraya. Onlar biliyorlar adam biraz üzerine katarsa kimse tutamicak ama size ne oluyor? Sanki kerem marcaoyu dövdü gibi algi yapiliyor. Elbette marcaoyada sahip cikilcak. Taraf secmeyin bu konuda ikisinede Sahip cikin. Rakiplerin tamda istedigi böyle ayrimciliklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt