#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de ilk kontrolde problemleri var, sabah akşam top kontrolü ve denge çalışmalı.
O calismak deyince, idmandan cok, menajeri ile marcao konusundan nasil daha fazla acilarin cocuguna yatarimi calisiyor. Kafasiz halbuki ciksa, uzuldum ama Marcao benim takim arkadasim hedefimiz ortak vs.Bu olayi unuttum dese, herkesin kalbini kazanacak.Akli bu kadar dahi kolay bir aciklamaya, iyiye calismiyor .menajerinin demecine sessiz kaliyor. Cahil sark kurnazi daha simdiden

Keşke Marcao'nun çağrısına dönseydi. Nezaketen en azından.

Ne olay yaptılar mevzuyu arkadaş, görende hiç tartışmamış kavga etmemiş insanlar sanacak. En büyük zararı gören kulüp iken şimdi marcao ve kerem'in tavırlarını konuşuyor Türkiye basını, sosyal medeya. Affedersiniz de .... keremin tribine marcaonun tavrına , her gün yaşadığımız tartışmayı yaşayınca küseceklermiş.

Ha söyle.

bizdede Adem haric nr7yi alan sapitiyor

defansa yardima gelmiyor yeaaaahhh diye ezbere yorum yapanlar golu iyi izlesin

pva önde kaldigi icin abdulakdirin 10 metre gerisinden kostu ve kapti topu

o top döndü dolasti gol oldu

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

defansa yardima gelmiyor yeaaaahhh diye ezbere yorum yapanlar golu iyi izlesin

pva önde kaldigi icin abdulakdirin 10 metre gerisinden kostu ve kapti topu

o top döndü dolasti gol oldu

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
iyi o kadarda yapsın yani sacma sapan geriye dogru oynadıgį bi topta pozisyon oldu

Oyunu iyi okuması lazım. Bu da oynadıkça ve olgunlaştıkça ilerleme kaydedebileceği şeylerden biri. Yapacak bir şey yok, sabır. Şu anlık dinamizm çok iyi.

Yediğimiz golden tahmini 1 dk öncesi pozisyon icabı sağa geçti, top Trabzonspor defansında iken sola yani kendi mevkisine geçmek istedi ancak orada solda zaten bizden biri vardı. Savunmaya pres yapsa belki de atak başlamayacaktı, Kerem orda mevkisine döndü, oyuncu da ordan rahat rahat topu taşıdı. Bundan ders çıkarılması gerek...

Ayağına gelen topların büyük bir kısmını kaybediyor. Çünkü her seferinde alıp gitmeye çalışıyor. Bazen durması lazım, onu da yapmıyor. İlk top kontrolü de kötü.

Savunma yapmamasını geçtim ama hücumda da silik olunca hiç çekilmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt