#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O golü nasıl kaçırıyorsun sen ya, Marsilya ile deplasmanda oynuyorsan o golü atacaksın. O golü atamıyorsan da derhal kovulmalısın. Millet 17 yaşında a takımda gol atıyor, kazık kadar adamları genç diye diye tepemize çıkardınız. Karşı karşıya gol kaçıran adamın bu takımda işi yok.

morutan'ın uzun pasını yedi.
son dakika kaleciden dönen top %100 gol pozisyon yine yedi.

yedekten öteye geçmeyecek bir topçu.

Her an yiyecekmişiz gibi.
Hiç bir dönen topu alamıyoruz.

Gscimbom mobil

Gram gelişme yok böyle giderse kaybedersin Kerem.

Çok sıvıyor ama hocanın da suçu var. Habire habire oynatarak ne amaçlıyor anlamıyorum.

Haftalardır baş bas bağırıyor beni yedeğe çek artık diye. Hoca ve yanındaki korkuluklar bunu nasıl göremiyor aklım almıyor.

Çok sıvıyor ama hocanın da suçu var. Habire habire oynatarak ne amaçlıyor anlamıyorum.

Haftalardır baş bas bağırıyor beni yedeğe çek artık diye. Hoca ve yanındaki korkuluklar bunu nasıl göremiyor aklım almıyor.

Babel ve kilinci görünce hocaya kızamıyorum kerem konusunda .. BAY bir iyilesse hayırlısıyla hem dinlenir hem de güzel rekabet olur

Adamda futbol bilgisi eksik abi sadece pırpırla olmuyor bu iş. Kerem artık kızağa çekilsin hadi Barış artık dön be kardeşim.

bir tane baba kanat oyuncusu alınmalıydı

bir tarafta potansiyeli olan fakat henüz olgunlaşmamış morutan, diğer tarafta sınırlı kerem ile bu iş olmaz

olmuyor da zaten

galatasaray hücumu bu kadar güdük olmamalı

Olmypiakos'u izledim bugün Onyekuru'dan nasıl verim alınacağı ile ilgili hiçbir fikirleri yok kullanamıyorlar.Devre arası kapmak lazım eksik parçamız.Kerem'le filan olmaz.

Babel ve kilinci görünce hocaya kızamıyorum kerem konusunda .. BAY bir iyilesse hayırlısıyla hem dinlenir hem de güzel rekabet olur
Halil'i de atabilir oraya. En uçta hiç bir halta yaramıyor. Belki böylece PvA ile daha dengeli bir kanat olurdu sol taraf.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt