- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
@Hayri Cund15 kasım sonrası şans bulabilir gibi,14 aralık sonrası ciddi bi şans elde edebilir.12 ocaktan sonra cok konusturcak hakkında diye tahmin ediyorum,fırsat gelirse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hayri Cund15 kasım sonrası şans bulabilir gibi,14 aralık sonrası ciddi bi şans elde edebilir.12 ocaktan sonra cok konusturcak hakkında diye tahmin ediyorum,fırsat gelirse.
Dogum tarihlerine bakiyorum ve tutulmalara,ama daha cikan bisey yok.hic bi futbolcumuza ve takima detayli bakmadim,hocaya da oyleher dediğin çıkıyor beni korkutmaktasın
bana da bak bi şey çıkacak mıDogum tarihlerine bakiyorum ve tutulmalara,ama daha cikan bisey yok.hic bi futbolcumuza ve takima detayli bakmadim,hocaya da oyle
Ağzının tadını biliyon heaa
Golün 80%i o nun. Muazzam is cikardigolden önce ilk çalımından haberim yoktu
Cosmayalim dediğin msjda cosmayi nasil basardin yavKumasi iyi, bunu bariz belli ediyor. Ben begeniyorum Allah var ama az biraz duralim, hemen cosmayalim.
Arda vol 2 geliyor gibi ya, hayirlisi
Kumasi iyi, bunu bariz belli ediyor. Ben begeniyorum Allah var ama az biraz duralim, hemen cosmayalim.
Arda vol 2 geliyor gibi ya, hayirlisi
Cosmadimki... Cossam ucuyor kaciyor, olmus bu vesaire gibi seyler soylerdim...Cosmayalim dediğin msjda cosmayi nasil basardin yav
ub.mesaji
Ardanin Manisadan dondugu zamanlari soyle bi zihnimde canlardirdim rdas. Bana ayni seyleri hatirlatiyor bu Kerem...
Drogba’da Vardy’de 25 yaşına kadar 3.ligde oynamış 25inde 3.ligden direkt büyük takıma sıçramışlar.
Ve daha bunun birçok örneği var
3.ligden geldi diye önyargılıydık ama hakikaten Scout başarısı bir transfer olmuş
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beni en çok etkileyen carlos bacca olmuştu 22 yaşındaki hali herif bildiğin balikciymis futbol hobi sadece
Ekli dosyayı görüntüle 103285