#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım bu oyununu devam ettirir önceki maçlarda eleştirildiği ne varsa dünkü maçta hiç birini yapmadı pas vermesi gereken yerde pas verdi 2 maçtır iyi gidiyor.

Ne zaman ayağında top tutacağını ne zaman nerede ve nasıl kullanacağını öğrenmesi lazım, gereksiz ayağında top tutuyor ve bazen gereksiz bencillikler yapabiliyor.

Yetenekli.

Rakiplere kesinlikle bir onyekuru korkusu vermiyor. Dünkü maçta onyekuru olsaydı çıkabilirlermiydi yaldır yaldir imkansiz

Kerem yavas yavas daha kontrollü oynuyor defans hücum arasında dün en etkili isimdi bizim takımın bir kac tane eksiği var bunlar giderilirse çok farklı bir Galatasaray izleriz

Moskova maçında attığı gol kendisine özgüven olarak geri dönmüş bjk macinda cok iyiydi umarım böyle oynamaya devam eder. Arada kötü maclarid olucak genç oyuncu sonucta hata yapa yapa gelisecek ama bjk macinda ki çıktığı seviyeyi arttirarak devam ederse sezon sonu elde tutamayiz Avrupa'ya gider.

her geçen gün daha etkili oluyor. Set oyununda da etkili olabilirse a sınıf bir kanat oyuncusu olmaya yaklaşır

Sezon öncesinde bir tahminde bulunmustum Kerem kendini gelistirirse ve eksiklerinin hepsini olmasa bile belirli bir kismini gidermeyi basarirsa sezon sonu cok iyi para satabiliriz demistim. Su an A Milli Takimda bile ilk 11 oynayacak konumda yer aliyor, dün derbide takimin en iyi isimlerinden biriydi. Attigimiz golde ve kazandigimiz penaltida payi var.

Kis transfer dönemi icin bile tekliflerin gelecegini düsünüyorum. Sezon sonu ise geri cevirilemeyecek bir teklif gelirse satilir muhtemelen.

sezon sonu kendisinden gelecek parayla 1 tane kaleci 1 tane 6 numara alırız yerine barış alper yılmaz geçer.

Takımda hücum anlamında bir şey yapar dediğim tek oyuncumuz Kerem, helal olsun. Bunun yanında savunma yardımı hiç yok gibi ama bir şey de diyemem artık bu çocuğa.

Goldeki vucut calimi gorulmeye degerdi. Vucut calimi ile onunu acip asisti verdi. Git gide gelistiriyor gibi kendini.

20211026_222959.webp
20211026_222955.webp
20211026_222952.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt