#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
“Forum para kazansin diyerek Galatasaray dusmanlari burda cirit atiyorsa bu forum artik Galatasaray forumu degildir.”

İspatlamayan karaktersizdir. Bizlerin bu forumun ayakta kalması için harcadığımız maddi/manevi emeklerin binde birini veremeyecekler boş iddialarda bulunmasın çarparım.

Lig'den sonra Avrupa Ligi'nde ve son olarak Milli Takımda da öne çıkması piyasasını yükseltecektir.

Galatasaray düşmanı Şenol yazın Avrupa Şampiyonasında oynatsaydı orada da belki bizim lehimize bir performans sergileyecekti bilemeyiz. Süre vermeyi bırak üç maçın ikisinde çocuğu kadroya dahi almadı itoğlu. Aynı süreçte Kenan Karaman denen kazma üç maçta da kanatta süre aldı inanılır gibi değil.

Terim geçen sene arda'yı veya babel'i oynatırken bu çocuğu birçok maçta 89. dk'da oyuna sokuyordu. Çocuk o 3-5 dk'lık sürelerde bile öyle iyi işler yapmıştı ki kendini milli takıma aldırmayı başardı..
Ama tüm sezon 89. dk oyuna alınan oyuncunun avrupa şampiyonasında oynatılmamasından milli takım hocasını değil terim'i sorumlu tutmak gerekir bence..
Öte yandan 1 gol averajla kaybettiğimiz geçen sezon arda yerine kerem süre almış olsaydı şampiyonduk.. terim'in arda aşkı 1 şampiyonluğumuza maloldu..
Son olarak kerem'i devre arası 10-15 milyona satmak Galatasaray'a ihanet anlamı taşır !

IN2020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

stefan kuntz yorulmasın fenere de salsın kobrayı diye oyundan çıkarmış kerem'i son dakikalarda şimdi fark ettim.

özcimbomlu kuntz'u tebrik ediyorum

keremak.webp

fbye saplayacagım tarzı paylasım yapmıs

Galatasaray'a ilk geldiğinde bu kadar büyük patlama yapacağına hiç ihtimal vermiyordum..

Henüz 23 yaşında ve önünde çok uzun bir kariyer var.. Her maç çabalayan, hırslı futbolcuları özlemişiz.. Kerem'de bunlardan biri.. Bu şekilde devam ederse Ben kendisini gelecek sezon elimizde tutabileceğimizi zannetmiyorum.

Zaten Lyon ve Lazio'nun kendisine ciddi ilgisi olduğuna dair haberler var. 20 milyon eurodan aşağısına satılmamalı.

efsane oynuyor yine

emegine yazik olacak malesef

Aslan parçası. Maçtan önce demiştim yine bu çocuğun ayağına bakarız diye.

al ver tek basına gol atmaya calısıyor herif

Formanin hakkini veren tek adam şuana kdr.

Bu cocuk dışında leş durumdayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt