#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakter olarak benzetmiştim. Gayet de iltifat sundum. Beceriksiz Harry Potter, Ron ve Hermione olmadan bir saat hayatta kalamazken Neville Hogwarts'ın kaderini değiştiren ve ilerde profesör olan bir çocuktu. Kerem de öyle. Gizli kahraman.

“Karakterine osurayım onun” şeklinde tepkiler gelmesi hiç yakışık olmamış bu posta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pas verme zamanlamasini biraz gelistirse harika bir furbolcu olacak. Antep macinda cok begenmistim, o mactaki gibi oynamali.

Videoyu hocam hazırlamış gibi
9C62C101-F2C0-4A4A-96BE-DEFA6869749E.webp

Ben kendisinden yana umutsuzdum. Pas kayıpları konusunda gelişme kaydettiği vakit kafası çalışan bir eleman olduğunu anladım. Çok büyük oynuyor hakikaten. Bizde oyuncu gelişmiyordu aslında ayak tenisi oynamaktan , nasılsa kendi kendisini geliştirmiş.

Eleştirildiği dönemde gerçekten hak ediyordu ama yanlışlarından çok hızlı uzaklaştı umarım daha da geliştirir kendini.

Garip, savruk bir stili olduğu için bir hareketle kaleyi karşısında bulabiliyor, uzaktan şutlarını geliştirmesi bu açıdan ciddi fark yaratır.

Skor anlamında verimli bir maç geçirse de 1 ay öncesine göre oyun içi performansı düşüşte. Ara, iyi gelecektir.

Hoca yok şu oyuncuları geri götürdü yok oyuncu geliştiremiyor gibi anlamsız cümleleri çürüten tezdir kerem...

Tabiki oyuncuların üzerinde hocaların katkısı vardır. Ama bu bir yere kadar. En sonunda iş o oyuncuda biter.

örnek neymiş emre kılınç geri gitmiş.Emre neydiki geri gitsin.Hiçbir değişiklik yok.İlk geldiğinde Yerli olarak alternatif oyuncuydu şimdi hala devam ediyor.

Maşalla şu forumda bilgisayar oyununda olduğu gibi birilerin oyunculara hız,güç,zeka, bitiricilik yüklemesi bekleniyor.
Bu iş bu kadar kolaysa hiçbir klübün bu kadar para harcamasına gerek yok.

Kerem de bazı şeyler oturdu daha da üzerine koyabilir bizim takımın aslında problemi anahtar futbolcu lazım golü bulana kadar takım iyi değildi golü bulduktan sonra rakip aciliyor skoru buluyoruz 2 3 net transferle çözeriz

Garip, savruk bir stili olduğu için bir hareketle kaleyi karşısında bulabiliyor, uzaktan şutlarını geliştirmesi bu açıdan ciddi fark yaratır.
Savruk stil yorumuna kesinlikle katılmakla beraber ekleme yapayım. Emre Özcan da yazmış , driplingçi bir kanat oyuncusuna göre pas yeteneği çok iyi diye. Hakikaten Halil'in Feg'e verdiği pasla karşılaştırınca farkı anlıyor insan.

Savruk stil yorumuna kesinlikle katılmakla beraber ekleme yapayım. Emre Özcan da yazmış , driplingçi bir kanat oyuncusuna göre pas yeteneği çok iyi diye. Hakikaten Halil'in Feg'e verdiği pasla karşılaştırınca farkı anlıyor insan.
İki ayağıyla da top sürüyor, pas verebiliyor, pas verirken kafayı kaldırıyor artık. Yapamadığı işler gün geçtikçe azalıyor yazmıştım bir süre önce. Böyle bir performans beklemiyordum dersem yalan olur sezon başlamadan beklentimin çok yüksek olduğunu yazmıştım ancak gelişiminin bu kadar yönlü olacağını tahmin etmedim. Ayak tenisine devam, ne diyelim.

AVL de bir tur daha geçelim - asisti veya golü olsun , ligdede istatistiğini her ay genelinde geliştirsin.

O zaman yaz ayında şaka değil astronomik teklifler alır.

Bence bu teşvik edilip sezon sonu daha yüksek tekliflere bakılmalı .

Verdin diyelim 2 yıl sonra görmeyelim 55 M pounda City'e giti diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt