Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Yav o gol olsaydı şovunu yapsaydı marca uefa falan hepsinde manşet olurduEli cebine gidiyordu, sihirli degnegini cikaracakti olmadi.
Helal olsun cok begendim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav o gol olsaydı şovunu yapsaydı marca uefa falan hepsinde manşet olurduEli cebine gidiyordu, sihirli degnegini cikaracakti olmadi.
Helal olsun cok begendim.

Şunu saplasaydı acayip olacaktı.
Yine ilk yarıda orta sahada iki adamla boğuşup taşıdığı bir top vardı o da çok iyiydi.
ateistlere niye ayrıcalık tanımıyorMüthiş yaa gol olmaması bizim şanssızlığımız
Eminim messinin ilk maçı olsa o golü atardı neden çünkü Allah hristiyanlara böyle dünyevi ayrıcalıklar tanıyor
Onlarında söyle bir ayrıcalığı var. Yeni biriyle tanıştıklarında sevişme fasılı diğer dinlere göre daha hızlı gelişiyor.ateistlere niye ayrıcalık tanımıyor
Morutan ile bunu birlestirelimTekniginden ziyade oyun gorusu ve karar alma mekanizmasina bi guncelleme lzm. Butun sorunları çözecektir bu.
doğru 1 önermeOnlarında söyle bir ayrıcalığı var. Yeni biriyle tanıştıklarında sevişme fasılı diğer dinlere göre daha hızlı gelişiyor.
Onlarında söyle bir ayrıcalığı var. Yeni biriyle tanıştıklarında sevişme fasılı diğer dinlere göre daha hızlı gelişiyor.