#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupaya kitleyebilecegimiz en musait donemini gecirdi bu sezon. Ztn tutmaz ordada 2-3 yıl sonra geri kiralardık en kötü. Alıcısı olmaması üzücü

Dün ikinci yarı mertens girdikten sonra etkinliği çok arttı. Aradığı şuan boş alanları kullanabilen ve yaratıcılığı olan bir oyuncuyla oynamak. Kötü gözükmesi biraz da emre akbabadan kaynaklanıyor.

teklif varmış ama beklenen düzeyde değilmiş
21:13

32:56da gelen teklifin miktarını söylüyorlar

7 az. Kerem pva mevzusuna katiliyorum olmasi gereken o. Pvanin oyun kurma gibi meziyetlerini ön plana cikarmamiz lzm, ki geriden oyun kurup pasla cikacaksak buna ihtiyacimiz var. Herif pas opsiyonu da olur. Cizgiye indirip orta acamiyor diye sovuyorlar.

Duboşta içe giriyor cizgiden cok

Problem futbol mantalitesi.. Ben olsam Mertens'in yanından ayrılmazdım ve saha içi/antrenmanda yapmış olduğu her şeyi izlerdim.

Okan'ın Mertens girdikten sonra Kerem'in biraz öne çıkmasını görmesi beni sevindirdi.

Ben de Mertens transfer olduğunda söylemiştim, en çok Kerem ve Yunus'a yarayacaktır Mertens transferi diye.

ben olsam bu taraftar icin kılımı kıpırdatmam

Bu arada Mertens bir topa sert vurup vole ile oyunun yonunu degistirdi, top inerken Kerem'in bir amator top kontrolu var gercekten utanc verici bir durum. Yukarda Kerem'in futbol IQ'su dusuk dedim, ama teknigi de genel algiya gore cok cok dusuk.

O topu pro futbolcu stop edemeyecek ise kendinden utanmali.

Giresun maçında çok kötüydü ama Ümraniye maçında kötü değildi özellikle kanattan rakip ceza sahası yayına dogru attığı sert paslar benim hoşuma gidiyor, ikinci yarı mertens in girmesiyle daha etkili oldu hatta seferovic e verdiği pas da iyiydi ben onu asist sayarım.

Yani şu maçta da linçlemek saçmalık

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada Mertens bir topa sert vurup vole ile oyunun yonunu degistirdi, top inerken Kerem'in bir amator top kontrolu var gercekten utanc verici bir durum. Yukarda Kerem'in futbol IQ'su dusuk dedim, ama teknigi de genel algiya gore cok cok dusuk.

O topu pro futbolcu stop edemeyecek ise kendinden utanmali.
Kraltens o pozisyonda epey sinirlendi.

Fundamentali zayıf, takımı rahatlatmak için gerektiğinde çizgiyi nasıl kullanacağını bilmiyor, işe yaradığını bildiği ezberlediği hareketler dışında zayıf, topsuz oyunda zayıf, takım oyununda zayıf, defansta beke yardımı zayıf, defanstan top çıkarırken pas opsiyonu olma zayıf, olduğunda da top kontrolü zayıf, arkadaşlarına davranış zayıf, bencillik olarak zayıf
Bireysel yetenek iyi, insiyatif kullanma yüksek, hareketlilik güçlü, vuruşları iyi, sadece gol değil asist düşünürse katkı yüksek
Takımda yeni generaller var, umarım küsme, ikilik çıkarma gibi durumlar olmaz, onların liderliğini ve yönlendirmesini kabul eder
Takımda adam yokken yıldız modunda takıldı geçen sene
Bu sene ama farklı

yarınki maçın yıldızı olacak herhalde

oliveira ve mertensin bek stoper arasına salacakları zehirleri ts bünyesine zerk edecek oyuncumuz gibi görünmekte

golü var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt