#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol tarafa transfer isteriz

Olmuyorsa BAY

O da olmuyorsa 4-3-3'e donup Mertens sola

O da olmuyorsa BEKNAZ

-----------------------------

Ozetle bir sure kizaga cekilmeli

Geçen seneden bu yana sevmiyorum bunu.İlk 11 için düşünülmemesi gerek hiç bi zaman bu takımda.Geçen sene o çok sövülen o Taylan-Berkan'dan eksiği yoktu.Gol attığı için ve Asist yaptığı için diğer özellikleri taraftarca göze pek batmıyodu.Çünkü sövülecek 2 oyuncu olduğu için.Bu sene o 2 isim olmadığı için rahatça taraftarın gözdesinden çıkması bu durumu doğruluyo bence.Biz geçen sene 13. olarak bitirmiş olabiliriz Lig'i ama biz büyük bi takımız her sene oralarda olmayacağımız gün gibi ortada net.Kerem'in özellikleri böyle hep üst sıraları hedefleyen ve şampiyon olmak isteyen bi takım için özellikleri yetersiz.En fazla yedek olur bundan.Yedek de kalmak istemezse gönderilmeli bak buna da saygı duyarım ben :D

Yüksek sesle 1 kere daha diyelim Yabancı Sınırına hayır.Irkçılığa hayır.Kerem'in yerine Emre Kılınç ve Barış Alper Yılmaz'ı denerim baktım olmuyo sol bekte Kazımcan'ı denerim.Yok bu Kerem Aktürkoğluyla olacak iş değil bu 1 yerlerden denemek gerekiyo.Bunun yüzünden kaçın puan kaybımız yav reis :D

Harbiden kerem niye burada koşmuyor?

İlk başta Seferovic'in topu kaptıracağını düşünmüş sanırım, o yüzden kıpırdamamış ama Mertens tekte Yunus'a topu çıkardıktan sonra depar atması gerekiyordu. Mertens de keza sol kanada bakmış, Kerem arkada olduğu için kendi deparı atarak pozisyonu tamamlamış.

Yüksek sesle 1 kere daha diyelim Yabancı Sınırına hayır.Irkçılığa hayır.Kerem'in yerine Emre Kılınç ve Barış Alper Yılmaz'ı denerim baktım olmuyo sol bekte Kazımcan'ı denerim.Yok bu Kerem Aktürkoğluyla olacak iş değil bu 1 yerlerden denemek gerekiyo.Bunun yüzünden kaçın puan kaybımız yav reis :D
Kesinlikle en az 3 maç dinlendirilmesi aklını başına alması lazım.Oynadıkça daha kötüyor oluyor

Bir futbolcu elbette formsuz olabilir fakat Kerem’deki daha fazlası sanki. İsteksizlik var oynamak istemiyor gibi.
Doğru düzgün teklifte gelmemiş, gitmez artık. Yoksa üçe beşe bakmazdım bunu satıp Cengiz+sprinter bir kanat çekerdim.

bence herif şu an bu takıma yeni transfer olan kendisiymiş gibi sanıyo geçen seneki oynadığı adamlara bakınca. buna da biraz zaman tanımak lazım bu da açılır gol bulunca

:red:

Sihirli kelime 3 e 5 e bakmadan . Sosyal medya

Son düzenleme:
GS'ın mbappe'si mi olcan lan sen

Pas alamayınca oyuna küsmeler filan

İstemediğin oyuncu varsa söyle yollayalım istersen bir de

250 bin euro kiralik + zorunsuz 4 milyon opsiyon şeklinde bir teklif yok mu

Bahane bahane

Futbolcunun bahanesi olmaz sahada o formayi giymisse oynayacaksin

Mac boyunca kac top ezdi sayamadim
Gecen sene de boyleydi ama gol atip asist yapip goze batmiyordu

Satilmali olmuyorsa cek kulubeye baris alpere sans ver coluk cocugun tribini mi cekecez kardesim

Defolsun gitsin galatasaray da oynadiginin farkinda olacak herkes

Gerci bunu bir tane eli yuzu duzgun kulup istememis ki bosuna mi istemiyorlar kör mü millet biz bir goruyorsak elalem on görüyor kusurunu

Marcao sahanin ortasinda kötek attıgin da marcaoya cok kufur etmistim

Hakkini helal etsin hicbisey sebepsiz olmuyor

Kerem'deki en büyük problem takım oyununa çok fazla dahil olmaması. İki günde oyuncu linçlemiyoruz ama burası Galatasaray beyler. Diğer takımlardan farkı, burada başarısız olmaya başladığın an ismine bakmaz köşeye atarlar. Bu sayede bu kadar büyük oldu bu kulüp.

Kerem takım oyununu oynamayı öğrenmeli. Enerjisini daha iyi kullanabilmeli. Oyuna ya da oyuncuya küsmemeli. Son vuruşlarını biraz daha toplamalı.

Bence Kerem'in bir terapi alması gerekiyor. Hak veriyorum, geçe sene takımın yıldız ve kurtarıcı modunda olan adamı bir anda gözden düştü. Hemen hemen yaşıtı, ondan daha yetenekli ve çok şey beklenen direkt ailenin ferdi biri geldi. Etrafına dünyada belli standart olan oyuncular geldi. Küsmek yerine bu oyuncularla oynamayı öğrenmesi gerekiyor. Terapi ile ona destek olunmalı.

Burak'a yapıldığı gibi biraz kızağa çekilmeli ki kendini bulsun. Bir de iki tip aynı oyuncu sahada olunca olmuyor. Bir oyun kurucu kanat gelmeli Yunus ve Kerem değişmeli oynamalılar.

Piyasa yapmisken satmamiz Lazimdi, ama bir yandan yabanci sinirlamasi de var. One season wonder olacak büyük ihtimalle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt