#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Aktürkoğlu’na bu kadar sabır gösterilmesinin sebebini çözemedim.

Sana çok şey derimde senin suçun yok bence. Sen beni çıkartın dercesine oynadın. Kenardaki gormedi

Kapasitesi belli. Kendisini olduğundan daha iyi zannediyor. Birinin bunu karşısına alıp ne olduğunu, ne yapabileceğini anlatması lazım.

tıpkı burak yılmaz gibi skor yapamadığı her maçta kötü görünüyor

Emre Kilinc’i oynatmak zorunda kalmak bile daha faydali olabilirdi

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Merak ediyorum bügün kac tane top ezdi ? Acaba Okanin bunu oyundan cikarmasi icin ne gerekiyor daha bilemedim.

Tek olumlu pası çizgiye koşup Seferovice çıkardığı top onun dışında 1 tane doğru yaptığı iş gormedim

Utanmadan bencilce her topa şut atmaya çalışıyorlar bomboş adamlar varken.tabi bunun nedeni bu saçmalıklara ses çıkarmayan kenardaki vasıfsız.

arkadaşlar eleştirmeyin. haftaya 2 tane sallar sonra konunuzu açarlar onu eleştirenle bunu eleştirenler aynı falan diye.

Takımın en büyük problemi. Neşteri ilk buraya vurması lazım okan buruk'un.

20 top kaybı. Maça başladığında top ayağına geldiğinde 2 top kaybı yapmıştı. Dakika 20 olduğunda 6 top kaybı vardı. Bu top kayıpları yüzünden kalemizde tehlike gördüğümüz gibi tekrar topu kapmak içinde extra mücadele veriyoruz. Fiziksel olarak yipraniyoruz.

İkincisi ileride bazen uyuyor. Rakipler sol taraftan geldiği zaman arkadan koşup kademeye girecegim diye ugrasiyor. Rakipler bu sayede 0'a kadar rahat bir şekilde iniyor. Rakipler Sol kanattan rahat oyun kuruyorlar. Her maçta bu var. Gol atamadigi sürece oyunda sürekli eksi yazar.

Bir süre yedek olmalı.

Şunu da ekleyeyim sezon başı Avrupa'dan teklif gelmediği için çok üzülmüş. Sen bu kadar top kaybı yaparsan üst seviye takımlara değil alt seviyedeki takımlara bile zor gidersin

Ceza sahasına kamikaze gibi topla birlikte dalmayı bırakması lazım, hani dünyanın en iyi dribling yapan sol kanatları Neymar, Vinicius gibi oyuncular bile bu kadar saçma sapan kalabalığın içine topla birlikte dalmıyorlardır

Ceza sahasına yıkılmış bir Adana Demir takımı var Kerem topla birlikte ceza sahasına dalıyor, topa basmaya dalıyor filan ne bileyim çok mu iyimser kendini dünyanın en özel oyuncularından birisi olarak mı görüyor bilmiyorum ama şunu bırakması lazım. Ben Kerem e sonuna kadar güveniyorum bu hali kadar kötü bir oyuncu olmadığına inanıyorum ama sahadaki berbat görüntüsü de değinmeden geçmemek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt