#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
büyük macların büyük oyuncusu aslanım teknigine hayranım

Hala mok atanlar var sirf hakliydim demek icin. :asd: Kendinze gelin arkadaslar.

bugün herkes iyi oynadığı için bişey yazmadım ama kerem geçen seneki arena'daki barca maçından sonra ilk defa kendini aşan bir performans gösterdi, o yüzden kendisini ekstradan tebrik ederim. fener'in arkadaki tek iyi oyuncusunu hem iyi savundu, hem de bayağı zorladı. golünü de attı, böyle oyna canımızı ye kral.

1 pozisyonda saç baş yoldurur öbür pozisyonda kapakları takar. kerem akturkoglu işte böyle biri.

Fl-V9y6WQAA5DPO.jpg

Kerem rakip takımlar için tam bir bela. Sürekli zorluyor deniyor pozisyona giriyor sinmiyor. Golünü de attı helal olsun.

bu sezon oynadığımız kupa ve lig 20 maçın tamamında süre almış aslan parçası.

galatasaray gibi dev bir takımın tüm maçlarında forma giyen en önemli oyuncusu. bazen eleştiriyoruz kendisini ama bu yaşta çok büyük işler yapıyor adam ve hata yapması çok normal. böyle devam edersin inşallah aslan parçam benim

B.k gibi oynadığı maçlarda bile tek bir hareketle her türlü tehlike yaratan bir oyuncu. Hem de yerli.

Bugün müthiş oynadı. Net bir şekilde büyük maçların topçusu. Ya gölü ya da asisti var. Atmasa bile her türlü tehlike yaratıyor büyük maçlarda geçen seneden beri.

İlk 11 olması da net en doğru karardı. Aslan parçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt