#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo sahadayken ve onun çekim etkisinden şunu düşündüm;

Kerem geçen sene atıyorum maç başı 15 hücum organizasyonunu sırtladıysa şimdi Zaniolo da sahadayken 7-8 tane sırtlar ama bunlar efektif olarak geçen seneki 15'ten daha katkılı olur.

Kendisine olan saha içi dikkat de bir nebze azalacak, sorumluluk alsa da top ister istemez biraz daha az gelecektir. Enerjisini de daha iyi kullanabilir. Son tercihlerinin kalitesi daha da ileri gidebilir.

Pozisyon hazırlamak yerine sağ kanattan içeriye devrilen Zaniolo'nun yarattığı fırsatları bitirebilir vsvs

torreirayı boyundurugu altına almıs gorunuyor

Tip olarak gruplaşmalara yol açacağı varsayılıyordu ancak tam tersi mükemmel iletişimi var hem yabancılarla hem yerlilerle. Yine röportajlarından yola çıkarak çok güzel cümleler kurup kendini çok iyi ifade ediyor. Domenec torrentin kendisi hakkında söyledikleri de azmini ve çalışma aşkını belgeliyor.

Son 1 aydır eski maçları izliyorum. Bu herif açık ara en yaratıcı ve gole en yakin oyuncumuz.

Bu aksam gol atarsa kimse sasirmasin

tebrıkler dostum

2 asist yazdın sayıyorum atamasalarda

Ortası yok, 4 pas attı 2 tanesi saçma sapan yerlere, 2 tanesi net asist. Her türlü oynamalı.

Kerem mertens olsa şuan tıklatmıştı bile ama ne zaman ayağına top gelse yanında 2 kişi beliriyor.

kvaratskela nın türkiye şubesi en iyi yerlimiz yunustan falan 11 kat daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt