#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeniden şovdan uzak 18 numaralı kerem'e döndüğü için çok memnunum. bize ilk geldiğinde de o bencilliği yapmadığı için çok göze batıp terim'e oynatmıyo diye sövülen bi oyuncu profilindeydi. sonra topla çok sevişen bi adam haline dönüşüp kendi değerini düşürdü. verilen kaptanlık ve etrafında kendinden daha kariyerli ve saygın oyuncuların varlığıyla yeniden esas fark yarattığı oyuna dönmesi takdire şayan. bu kafayla devam etmesini dilerim. zira çok istediği avrupa'da da kimse tsl'de 10-12 gol attı diye onu almaz ama az topla oynayıp allah vergisi pas ve orta yetenekleri ve oyun görüşüyle kvara tarzı bi oyun kurucu kanada dönerse o zaman hayallerini kısa zamanda gerçekleştirebilir.

Sıfır egoyla oynuyor şu an. Tamamen şampiyonluğa odaklı. Her büyük maçta eskiden Melo'yu arardı gözlerimiz artık Kerem'i arıyoruz.

Asgari ücrete adam taşıyor takımı 2 senedir bence şu an 1.5m euro net parayı hakediyor.Bu paraları yeri dengesini bozmamak için vermeyeceksek de önünü açmak gerekiyor 15-20 civarı bir bedele.Bedelsiz,0 beklentiyle aldığımız bir oyuncu Kerem yaptıklarını göz önüne alırsak adamın kariyerini,çıkarlarını düşünmek en az Galatasaray'ın menfaati kadar önemli.

Brezilyalı ve ismi Kereminho olsaydı; değeri 100 Milyon Avro olurdu şu an.

Kerem' in kanat forvet oynayacağı bir formasyonun en iyisi olacağına dair kanaatim değişmiş değil...

Ancak ne mutlu ki gerektiğinde oyun kurucu kanat ve hatta 4-4-2 kanadı olarak bile gayet verimli olmasını sağlayabilecek yönde gelişim göstermeye devam ediyor (O özelliklerinin de çok kötü olmadığı ortaya çıkıyor demek lazım aslında; hiç olmayan bir özellik birkaç ayda gelişmez)...Çok yönlülük, her mevki için önemli zaten...

Bu arada Sam transferi sözkonusu olduğunda, çizgiye bütün uzunluğu boyunca sadık kalan oyun tarzının Kerem' in verimini artırabileceğine dair belirttiğim görüş doğrulanmaya başladı sanki...Sam çizgiye basıp takımla birlikte ileri geri hareket etmek suretiyle koridoru kapattıkça, Kerem daha özgür hareket edebiliyor/edebilecek...PVA-Kerem ikilisi oyun tarzları itibariyle baştan yanlış bir planlama idi mesela. Bir bakıyordum PVA sağ içte yardırmaya çalışıyor, top kaybedildiğinde, iki pozisyon sonra Kerem rakip sağbek ve sağ açığa karşı sol koridoru kapatmak için debeleniyor!..

Dürüst olayım geçen yıl ki çıkışını biraz saman alevine benzemiştim ama beni yanılttı. Gayette istikrarlı bir herif yaşı da genç olduğu için takımda kalması albdulkadir kadar fayda sağlar.

Sezona sallantıda başlamıştı ama müthiş form yakaladı. Her golde, her pozisyonda ufak da olsa bir dokunuşu oluyor.

bana hirsiyla ve enerjisiyle tuncay sanliyi animsatiyor hep

fbnin sahadaki ruhuydu o herif

fbden ayrildiktan sonra bir kez sampiyon olabildiler sadece

keremin degeri gittikten sonra anlasilir sadece

Oyuncu değil hemen ilk uçakla ülkesine gönderilmeli pardon ya o yabancılar için klavye cümlesiydi . Satilmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt