#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orhan Uluca'yı izliyorum, Kerem'in kötü oynadığı, bjk maçına falan yedek başladığı dönemde verdiği röportajı gösterdi programda.

Kaptan.

Son 8 maçta 2 gol 8 asist yapmış. Icardi çok ön planda olduğu için çok konuşulmuyor ama acayip istatistik bu da. Icardi ile beraber şampiyonluğu getirdi.

Burak Yilmaz ne yapsa yaranamazdi su Taraftara Aynisi Kerem icinde gecerli 10 iyi sey yapsin 1 kotu yaptigi 10 iyi sey goturuyor.Anlamsiz bir sekilde yerli irciligi var forumda
Çok net. Oliveira mesela Türk olsaydı kazığa oturtulur ıslık manyağı yapılırdı statta. Sadece Forum değil Kendi evimizde oynadığımız maçlarda yerli futbolcularımız ritmini kaybediyor taraftar korkusu yüzünden. Kerem bu sene özellikle deplasmanlarda coştu.

Hala eksiklerin var Kerem, sakin ama sakin bir saniye bile "ben oldum" deme cunku bunun sana hicbir yarari olmaz.

Ancak harika bir kariyer gecisi yasiyorsun, resmen belgesellik/ornek gostermelik tabi bundan sonrasini zaman gosterecek. Bu sene takim icin sampiyonlukta her kesimden Galatasarayli icin ilk 5'tesin, benim icin ilk 3.

Devam Aslan !

bu giderse yerine 50 mılyona adam almak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt