#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güçlenmeli ve topsuz oyununu geliştirmeli eğer çalışmayı bırakmazsa şu an değil ama 1-2 sene sonra 11’deki yerini alacaktır

A1D0B36D-A46A-49D0-A874-D6E9BB4BABE7.webp

Adam gibi adam, Gerçek bir futbolcu mentalitesi var çok umutluyum Kerem'in gelebileceği seviyeden.

Çocuk iki ayağıyla da top sürüyor, çok nadir olan bir özellik. Çoğu futbolcu kullandığı ayağına göre vücudunu konumlandırır ama Kerem bu özelliğiyle çok daha rahat topu önüne alınıp hızlanabiliyor, adam eksiltebiliyor. Üstelik iyi de kullanıyor ters ayağını. Golden önce topu alışı, dürtmesi, pası üst seviye işler bunlar. Yolu açık olsun.

Şu pasları attığı müddetçe kral oğlu kral olur.Araya attığı top ile rakibi mala bağlamış.

Onyekurunun yanında unuttuk ama çok beğeniyorum kendisini boş alan topçusu kesinlikle değil hız olarak üst düzey ve çok iyi yerlere gelecek bu çocuk. Bu tarz oyuncular gördük süper ligde bizde de oynayanlar da oldu emrah bassan volkan sen tarzi ancak keremin arti bir özelliği daha var bitiriciliği. Onu diğerlerinden ayıran bu artı özelliği de umarım hocanın daha fazla süre vermeye başlamasıyla beraber daha fazla göreceğimizden eminim.

Onyekurunun yanında unuttuk ama çok beğeniyorum kendisini boş alan topçusu kesinlikle değil hız olarak üst düzey ve çok iyi yerlere gelecek bu çocuk. Bu tarz oyuncular gördük süper ligde bizde de oynayanlar da oldu emrah bassan volkan sen tarzi ancak keremin arti bir özelliği daha var bitiriciliği. Onu diğerlerinden ayıran bu artı özelliği de umarım hocanın daha fazla süre vermeye başlamasıyla beraber daha fazla göreceğimizden eminim.
Bu çocuğu tarz olarak Emrah ve Volkan'la kıyaslamamak lazım çünkü şu attığı pası ne Volkan ne Emrah ne de bir çok futbolcu atabilir hatta 30 yaşlarına geldiler hala atamıyorlar o topu çok hızlı atsan kaleci de kalır yavaş atsan stoper de kalır o pas ben futbolcuyum imzasıdır hız, bitiricilik, zeka bambaşka bir seviyeye çıkabilir

Böyle hırslı olursa basamakları çok hızlı yükselir keşke yıllarca bizde kalsaydı diye imrenerek izleriz

Tekrar tekrar izliyorum aynı pozisyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt