#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zahadan sonra çok bozdu.Bu kadar değildi hep ince iş dener oldu sanki nispet yapıyor bende yaparım bunları der gibi ama gereksiz.Aklıyla oynayan oyuncudan ezbere hareketlerle çalım deneyen fantastik paslar deneyen birine dönüşmek üzere sakın yapma Kerem saksıyı çalıştırdığında başarılısın sen.Bu halinle 3. Yerli olamazsın

İdare edecek top oynamayı bilmiyor. Çünkü hep riskli oyun tercih ediyor, ileri dikine oynuyor. O yüzden de vasatı yok. Ya çok iyi ya çok kötü. Mesela Mertens de bugün gününde değil ama göze batmıyor neden, çükü risk almıyor.

Cok kotu oynuyor, dogrudur. Ama cocugu ziplatmanin da alemi yok. Toparlar, sakin.

İdare edecek top oynamayı bilmiyor. Çünkü hep riskli oyun tercih ediyor, ileri dikine oynuyor. O yüzden de vasatı yok. Ya çok iyi ya çok kötü. Mesela Mertens de bugün gününde değil ama göze batmıyor neden, çükü risk almıyor.

Aynen öyle en azından pas hatası yaptığın zamanlarda rolantiye al kendini
Her topu riskli hiçbiri tutmuyor

İsabetli pası var mı acaba maçta

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kendisinin çok kötü olması yetmezmiş gibi etrafındakileri de öyle bozdu ki ilk yarıda adamlar neye uğradığını anlamamıştır.

İlk yarı 20 top kaybı yapmış. Geçen sene de böyleydi. Yedeğe çekilip 2-3 hafta dinlensin

Zahadan sonra çok bozdu.Bu kadar değildi hep ince iş dener oldu sanki nispet yapıyor bende yaparım bunları der gibi ama gereksiz.Aklıyla oynayan oyuncudan ezbere hareketlerle çalım deneyen fantastik paslar deneyen birine dönüşmek üzere sakın yapma Kerem saksıyı çalıştırdığında başarılısın sen.Bu halinle 3. Yerli olamazsın
Kerem ne zaman yada hangi sezon aklıyla oynadı ? Ayrıca o kadar akıllı futbolcuya niye hiç transfer teklifi gelmiyor ?

Kerem üstüne koyarak devam etmesi gereken yerde ben oldum kafasında . Umarım yanılırım.

antifener

Orhan uluca sagolsun anlatıyor şuan

Kerem ne zaman yada hangi sezon aklıyla oynadı ? Ayrıca o kadar akıllı futbolcuya niye hiç transfer teklifi gelmiyor ?

Kerem üstüne koyarak devam etmesi gereken yerde ben oldum kafasında . Umarım yanılırım.

antifener
Geçen sezon ikinci yarı sahanıne n iyilerindendi hep akıllıca işler yaptı.Transfer teklifi ayrı bir olay koca icardi ye Arabistan dışında teklif gelmedi.Ha geldiyse de biz bilmiyoruz yani Kerem e de geldi mi bilmiyoruz.Üzerine koyarak devam etti zaten herif double double yaptı neredeyse geçen sene.Her derbide rakibini hoplattı.Hiçbirinde silik kalmadı.Çok top kaybı vardı ama hep denediği için rölantide pas vermediği için.Kayseri maçı ve bu maç çok fazla fantastik denemeler yapmaya başladı.Yoksa geçen sene çok akıllı oynadı sadece kendi oynamadı takımı da oynattı hakkını yemeyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt