#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
City Sevilla maçina bakarken bunun yaptiği top kayipları geldi aklima.Hangi seviyelerde olduğunu varın siz düşünün..

basit oynaamzsa kulübe yolu gözükür. geçen sene takım keremi kaldırıyordu, icardiye servis yapacak oyuncuların azlığında kerem o kadar göze batmıyordu. attığı 10 topun 2si geçiyor 5ini geçiş hücumu olarak yiyoruz. bu sene sahada ziyech zaha falan varken bu kadar saçma denemeler yapıp her atağı öldürürse taraftardan ıslık bile yer. aldığı her topu ince oynamaktan, spektaküler işler yapmayı denemekten vazgeçmeli. bu profilde bir oyuncu normalde hiçbir büyük takımda forma bulamaz. topun değerini artık biraz bilmeye başlamalı

Son düzenleme:
Kardeş kafayı toparla, senin kendini ispata ihtiyacın yok. Son iki sene takımın en önemli oyuncularından biriydin; biraz sade oyna, Yunusluk yapma.

Haydi Aslan.

keremi baya seviyorum, oynadıgı topu da çok beğeniyorum. evet ilk 4-5 resmi maçta biraz top kaybını abarttı fakat icardisiz oynadı hepsinde. hatta torreriasız oynadı. bu 2 topcuyu klasik mevkilerinde oynayan oyuncular gibi düşünemeyiz. ikisi de tamamen sahanın hakimi. icardi ve torrerianın oynadıgı maçlarda diğer bütün oyuncuların verimi ve performansı inanılmaz artıyor. en çok ona bağladım ben saçmaladıgı maçları. ideal kadromuzla kesinlikle keremden beklentim çok yüksek. her maçta asist ya da gol konusunda bu kadar önde bir oyuncumuz yoktur. icardiye asist yapacağını umuyorum bugün de. bol şans aslanım.

Yav niye ilk 11 bu maç. Son iki maçın bir yaptırımı olması lazım sağa yunusu koy sola barışı koy

Bilader ins yine ara pasi tuşu basili kalan bozuk kol gibi top oynamazsin. Bozuk kol Kero diye lakap yolda yoksa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt