#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torrent bunu çözmüştü geliştiriyordu eleştirilen yönünü de Okan gelince yarım kaldı. Zaten Okan Buruk'un oyun modelinde Kerem'in merem'in oynamasına şaşırmıyorum. Topa hakim olma gibi bir amaç yok. Direkt hücum felsefesi var.
üstad bu konuda hocayı eleştirmek acımasız bence.
Torrent ile oynadığı oyun şekli anadolu takımının yıldızı modunda idi. Okan hoca stabil ve takıntılı bir hoca değil 2-3 post önce belirttiğim gibi Keremde geçen yıl içinde bile doğru değişimleri sağladı.

Ama hala kendini oyun kurucusu olmayan topu iyi değerlendirmeyen bir takımda sanıp son 4-5 haftayı çözen şekilde bu sezon iş yapacağını düşünüyor.
Ziyech-Zahalı takımda bunu yapamazsın bunu onlar olmasada 60 maç yapamazsın takımda ona uygun değil.

Kerem olayı tamamen Keremle alakalı bence. Aklını başına devşirirse her zamanki gibi fiyat performans olarak nefis katkı vermeye devam eder yoksa düşüşü devam eder.

Hatta dün maç sonuda hoca kereme patladı diye düşünüyorum bıktı mancınıkla top atma işinden. Maç sonu röportaj onu hissettirdi.

üstad bu konuda hocayı eleştirmek acımasız bence.
Torrent ile oynadığı oyun şekli anadolu takımının yıldızı modunda idi. Okan hoca stabil ve takıntılı bir hoca değil 2-3 post önce belirttiğim gibi Keremde geçen yıl içinde bile doğru değişimleri sağladı.

Ama hala kendini oyun kurucusu olmayan topu iyi değerlendirmeyen bir takımda sanıp son 4-5 haftayı çözen şekilde bu sezon iş yapacağını düşünüyor.
Ziyech-Zahalı takımda bunu yapamazsın bunu onlar olmasada 60 maç yapamazsın takımda ona uygun değil.

Kerem olayı tamamen Keremle alakalı bence. Aklını başına devşirirse her zamanki gibi fiyat performans olarak nefis katkı vermeye devam eder yoksa düşüşü devam eder.

Hatta dün maç sonuda hoca kereme patladı diye düşünüyorum bıktı mancınıkla top atma işinden. Maç sonu röportaj onu hissettirdi.
Buruk'u eleştirmediğim tek postum olabilir. Durum analizi var postta.

Kerem' in oyununun bir 'reset' lenmesi gerekiyor gibi. Sırtını sol çizgiye verip oradan oyun kurma çabası can sıkıcı bir hal almaya başladı. Hem çok fazla geriye doğru yönelip takımın temposunu düşürüyor, hem yerli yersiz ara pası, orta, aşırma filan zorlayarak haddinden fazla top kaybına neden olup momentumun rakip takıma geçmesini sağlıyor...

Kenardan oyun kurmayı asli görevi olmaktan çıkarıp kanat yahut kanat forvet gibi oynamasını söylemeli hoca. Bu minvalde, Zaha takıma katılınca Kerem' in sağ tarafta denenmesi yerinde olur. Geçen yıl Rashica' nın oynadığı tarzda çizgiyi kullanarak oynayabileceğini ve çok da efektif olacağını düşünüyorum; özverisini biraz defansif yöne kaydırması yeterli olacaktır, ofansif yönden zaten daha etkili, sağ kanattan en iyi orta yapan futbolcumuz. Maç içinde çapraz koşularla kanat da değiştirir zaman zaman...

Son düzenleme:
Şu anda artık o eşiktesin. Ya atlayıp CL topçusu olmak için ilerleyeceksin ya da orada takılı kalıp anamızın liginin yıldızı olacaksın.

F4SZ5O2XUAAVsop

çok gereksiz top kaybediyor yahu şu problemini çözse bi süper olacak

İçerideki Molde maçına yedek soyunsun, biraz soluklansın, ikinci yarı 30 dk. girer.

Keremin yetenekli adam.Cabuk hizida iyi..ayak içi kesmeleride ortalamanın üzerinde.ama işte sahaya oyun bilgini ortaya koyamiyorsan ,karar vermede sıkıntı yasiyorsan,sahada ne zaman nerede duracağını kime pas vermen gerektiğini bilmiyorsan belli bir zaman sonra o varolan özelliklerin hiçbir anlamı kalmıyor.Bununda düzeleceğini malesef düsünmuyorum.aksi taktirde cokdan Avrupa yapmıştı bile.
Keremin oynama zorunluluğu yok.bunu kendisininde bizimde kabullenmemiz lazım.

Yahu Galatasaray'da top oynuyorsun.yedek olmuşsun,oyundan çıkmışsın niye trip atiyorsun.cik her zaman nerede olursa olsun takıma sahip çık.bunu hal ve hareketlerinle belli et.bu taraftar seni kalbine kazisin.
Ama malesef buda düzelmez.karakter zaafiyeti var malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt