#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bitiriciliği,takım oyunu,dar alan çabukluğu ve çalışkanlığı cidden çok iyi özellikler ama yani ben ilk dokunuşu bu kadar kötü bir oyuncu da görmedim aynı zamanda.Hadi altyapı eskikliğinden dolayı Türk oyuncuların çoğunda karar alma sorunu var ona bir şey demiyorum ama ilk dokunuş aşırı kötü hep yanlış yere doğru alıyor topu ve en az 5-6 saniye kaybediyor yada rakip yaklaşıyor hemen.Dün mesela Zaha'nın önüne attığı topta o kadar kötü önüne aldı ki rakip hemen kapattı.Bundan dolayı da şuana kadar hiç ciddi talibi olmaması da gayet normal çünkü 2-3 maçını bile izleseler çok rahat anlayabilirler bu eksikliği.
Zaha ilk geldiğinde de demiştim ya 10 numarada oynamayı öğrenmesi lazım yada yapabilecek bir şey yok.Çünkü Zaha varken o oynar sol çizgide.

Geleceğini forvet arkasından ziyade sağda görenlerdenim

Futbol bir his oyunu. Hissederek oyna kardeş. Hissederek topu kontrol et. Kafanı kaldır, hissederek pas at. Top ile tango yap, samba yap. Halay çekmeye kalkma. Yoksa çalışkanlığın ve azmin takdire şayan.

Topsuz oyunu en iyi yerli oyuncu olabilir. Kerem kadar bela topçu yok aslında rakipler için. Ama toplu oyundaki basit hatalar verimini azaltıyor.

Bende hep derim rakipte Kerem gibi bir oyuncu olmasını asla istemem. Sürekli pozisyona giriyor hücuma dinamizm katıyor. Kerem olmayınca oyunda hareket olmuyor.

bitiriciliği,takım oyunu,dar alan çabukluğu ve çalışkanlığı cidden çok iyi özellikler ama yani ben ilk dokunuşu bu kadar kötü bir oyuncu da görmedim aynı zamanda.Hadi altyapı eskikliğinden dolayı Türk oyuncuların çoğunda karar alma sorunu var ona bir şey demiyorum ama ilk dokunuş aşırı kötü hep yanlış yere doğru alıyor topu ve en az 5-6 saniye kaybediyor yada rakip yaklaşıyor hemen.Dün mesela Zaha'nın önüne attığı topta o kadar kötü önüne aldı ki rakip hemen kapattı.Bundan dolayı da şuana kadar hiç ciddi talibi olmaması da gayet normal çünkü 2-3 maçını bile izleseler çok rahat anlayabilirler bu eksikliği.
Zaha ilk geldiğinde de demiştim ya 10 numarada oynamayı öğrenmesi lazım yada yapabilecek bir şey yok.Çünkü Zaha varken o oynar sol çizgide.
Diğer bir eksikliği ise çevre kontrolü, mesela orada çevre kontrolü de yapmadı belki yapmış olsaydı topu o yöne doğru kontrol etmeyebilirdi gerçi ilk kontrolü kötü olduğu için emin de olamıyorum. Ligde maç başına en çok top kaybeden oyuncu, zorlarken, riskli paslar denerken top kaybetmesine hiç bir şey demem. Denemesi taraftarıyım ama böyle basit kayıplar yapmaması gerekiyor.

Listede maç başına ortalama top kaybı yapanlar var. Kerem'in bu sayıyı 13-14 civarına indirmesi lazım. En azından top kontrolü vs yaparken hatalarını en aza indirmesi gerekiyor.

1696233966499.webp

Diğer bir eksikliği ise çevre kontrolü, mesela orada çevre kontrolü de yapmadı belki yapmış olsaydı topu o yöne doğru kontrol etmeyebilirdi gerçi ilk kontrolü kötü olduğu için emin de olamıyorum. Ligde maç başına en çok top kaybeden oyuncu, zorlarken, riskli paslar denerken top kaybetmesine hiç bir şey demem. Denemesi taraftarıyım ama böyle basit kayıplar yapmaması gerekiyor.

Listede maç başına ortalama top kaybı yapanlar var. Kerem'in bu sayıyı 13-14 civarına indirmesi lazım. En azından top kontrolü vs yaparken hatalarını en aza indirmesi gerekiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 221766
avrupada da liderdir bu konuda kero eminim.

Çıktığı tüm maçlarda 4 gol 7 asist ile oynuyor.
Biz Kerem'i kötülemiyoruz ki, daha iyi olmasını istiyoruz. Neden 6 gol 9 asist ile oynamasın. Daha iyi nasıl olabilir diye eleştiriyoruz. Top kontrolü ve çevre kontrolünü geliştirmediği sürece istediği Avrupa transferini yapması mümkün görünmüyor.

adamın skorları hızlı oynamasından kaynaklı
adama diyoruz ki yavas oyna. adamda diyorki ben bu şekilde oynadığım için buralara kadar geldim, oyunumu değiştirmeyeceğim.
tarftarın takıma genel olarak kızdığı da takımın yavas hücuma geçmesi.
ne isteniliyor bilemiyorum vallah

kerem cl ve ligde 11 e banko yazılır onu biliyorum ama.

Benim bildiğim Erzincan'da zaten forvet oynuyordu. Icardi'nin arkasında 2. Forvet olarak oynamaya çok uygun. Çok iyi savunma arkası koşuları atıyor. Yeri geldiğinde arkaya açılıp asist de yapabiliyor. Alışır oraya iyice.

Benim bildiğim Erzincan'da zaten forvet oynuyordu. Icardi'nin arkasında 2. Forvet olarak oynamaya çok uygun. Çok iyi savunma arkası koşuları atıyor. Yeri geldiğinde arkaya açılıp asist de yapabiliyor. Alışır oraya iyice.
kerem solda da oynarken orda kalmıyor ki hep içeri katediyordu. o yüzden sadece sırtı dönük aldığında neler yapacağına karar versin, çalışsın. oyun alanı olarak oralara giden, aralara giren bir oyun oynuyordu. kerem'in çizgiden topu ortaladığı pozisyon sayısı çok azdır. genelde çizgide de alsa yaya verkaç veya içeri katetme olarak oynuyor oyununu.

Zaha ile birlikte kerem artık ziyeşin durumuna göre yeni 10 numaramiz olur. Ben kısa sürede yeni bölgesinde de fark yaratacağını düşünüyorum. Kerem sürekli çalışan ve kendini her zaman gelistiren biri. Taraftar inşallah sahada yuhlama ve ıslık işine girmez.

Mevcut kadro planlamasında sahaya çıkardığımız 11 ile Galatasaray futbol takımına çok büyük zarar veriyor bu kadro yapısında keremin top kayıplarını bu takım kaldıramaz bunu görmemek için kör olmak gerek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt