#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O gol olsaydı Babel daha forma göremezdi. Hoca gör artık bir maç ısrar et Kerem'de

Babel yerine oynamıyor olması zaten kabul edilebilir bir durum değil neymiş Kerem oynayınca defansif zaafiyet oluşuyormuş çünkü yerinde oynayan Babel ciğersiz müthiş defans katkısı veriyor da Kerem defansif zaafiyet yaşatacakmış gibi ...

Benim asıl demek istediğim mevcut durumda Onyekuru yerine bir iki maç değerlendirilmesi lazım. Onyekuru'yu izlerken şeyi fark ettim 2 maçtır sezon başından beri hiç oynamıyor olması sebebiyle bu kadar üst üste maçlar fazla geldi adam takımıyla idman bile yapmıyordu ne zamandır Nijerya'da tek başına bilmiyorum ama maç temposunu yakalayana kadar biraz ara ara dinlendirmek de lazım Onyekuru 'ya civa adam muamelesi yapıyoruz ama o da insan neticede :asd:

Onyekuru'nun maç ritmini yakalayana hazır hale gelene kadar ara ara dinlenmesi gerekiyor ve Taylan'nın da Allah rızası için dinlenmesi için bir fırsat tanıyın

Adam topçu ya

sol kanat orjini ama sağda oynayıncada aynı katkıyı veriyo adam,her kanat bunu yapamaz

taylan
Kerem-feg-gedson-onye
Mohamed

bizi şampiyonluğa götürecek 6lı,diğerleri rotasyonda takılsın

İyi ayağını kullanış açısından çok büyük fark yok , bu kendisine baya avantaj sağlıyor dar alanda.

Pas oyununda da fena değil , Onyekurunun çok üstünde.

Artık 11 oynamalı.

11'e alalım artık hocam
Çocuk oyuna girince resmen ilerde pozisyon üstüne pozisyon buluyoruz
Maşallah

Önümüzdeki maçta da senin yerine Babel ilk 11'de başlarsa pılını pırtını topla ve yeteneğinin değerini bilecek bir takıma git lütfen.

Abartmıyorum 10 numara mevkinde bile oynayabilir.Hızından daha önemli yeteneği var Oyun görüşü üst düzey.

Şu maç ilk 11 başlamalıydı malum şahsın yerine şuan turu atlamıştık

Transfer nöbetinde ağlaya ağlaya beklediğimiz kapanan takımları açacak adam avucumuzun içinde ama gel gör ki Babel fetişi yüzünden 11 e yazamıyoruz. Ya Babel bu saatten sonra ne katar bize, koy Keremi fakir bernardo silvası izleyelim artık hocam. Sal şu belhanda Babel Emre akbaba denen ritimsiz oyuncuları bunlardan bize fayda yok artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Babel de olup da bu çocukta olmayan şey nedir? Allasen biri açıklasın bana? Tecrübe mi? Tüküreyim tecrübesine walking dead zombileri gibi dolanıyor sahada.

Kerem ı şu mevcut kadroda 11 oynwtilmamasinin hiçbir açıklamasi yoktur.

GSC Mobile App
Hazir degil 1 -2 senesi var. alti yanana kadar pismeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt