Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%100Igrenc futboldan cok adaletsizlik canımı sıkıyor.
+Her maç 90 dk oynasa buna sövmeyeceğinizi bilsem samimi bulabilirdim ama çoğunuz zerre samimi değil. Tek olayınız bok atmak.
Ben ogulcanin gerisinde yaziyorum hala. Ogulcanin katkisi cok daha degerliydi. Hem hucumda hem savunmada.+
Son 3 maçta yedekten girip en çok süre alan oyuncu Kerem zaten ondan önceki maçta 11 başlamıştı.
Tek mevzu ilk 11 oynamaması yani
Onun form tutması çok vakit alabilir, 2 aydır hiç oynayamadı.Ben ogulcanin gerisinde yaziyorum hala. Ogulcanin katkisi cok daha degerliydi. Hem hucumda hem savunmada.
Hala ayni dusuncedeyim. Ilk 11 mi olur sonradan mi girer orasi hocanin bilecegi iş ama minimum 25 30dk sahada kalmasi lazimDaha fazla sure almasi lazim
Üzücü olur. Acilen dönmesi lazimOnun form tutması çok vakit alabilir, 2 aydır hiç oynayamadı.
Kerem'e laf edenleri anlamak güc harbiden. Elbette eksikleri vardir. Ama bunlar giderilmeyecek seyler degil. Kücük bir not. Allah var ama yukarida degil. Allah'a mekan ve zaman bicilmez.Kereme bide laf edenler mi var Allah yukarda Allah
Valla oyuncu tercihlerinde sebep teknikse ben çok yorum yapmam, 1 hafta idmana ben çıkmıyorum çünkü takımla. Biz sahada izliyoruz da idmanda ne yapıyor bilmiyoruz mesela Kerem'in bariz bir problemi var sağda oynarken hücuma çıkarken top kaptırıyor, bu öyle basit bir problem değil, Belhanda da ofansta iyi işler yapsa da bu top kayıpları yüzünden gözden düştü. Sanki solda oynasa daha iyi gibi.Üzücü olur. Acilen dönmesi lazim
Yedlin geride aksiyor cunku ara ara geriye donerken gecikiyor. Ogulcan degerli isler yapiyordu cogu zaman rakibi cizgiye kadar kovaliyordu. Ne arda ne kerem ne feghouliye yaptiramazsin bunu.
kardeş o bir deyim.Kerem'e laf edenleri anlamak güc harbiden. Elbette eksikleri vardir. Ama bunlar giderilmeyecek seyler degil. Kücük bir not. Allah var ama yukarida degil. Allah'a mekan ve zaman bicilmez.
+
Son 3 maçta yedekten girip en çok süre alan oyuncu Kerem zaten ondan önceki maçta 11 başlamıştı.
Tek mevzu ilk 11 oynamaması yani
Bu hataları anormal karşılamıyorum çünkü geldiği yer belli, ilk kez bu seviyede oynuyor ama bu yönünü düzeltmeli ki bu problem solda oynasa belki yaşanmaz ama düzeltmesi gereken bir sorun bu ki düzeltebilir de.Yani buradaki taraftarların yorumları hakkında katılabilirim.Ama keremin performansına göre aldığı süreler fiyaskodur.
Takımda kimler öyle pas hataları öyle top kayıpları yapıyorki kerem onların yanında melek kalır.