#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca ile Ümit Karan arasındaki Adana mevzunu da hatırlıyoruz Adana ya gidene kadar Ümit in Adanalı olduğunu bilmiyordu hoca

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adamın yerinde olsam giderim hocaya.Ben ayrılmak istiyorum derim.
Eyy Fatih hocam bu adam kaç defa seni ipden aldı. Bu mudur senin adaletin. Bu mudur senin futbolcu analizin.
Yahu hepsini geçtim hani ilk 11 oynaması gerekiyorda hadi fizik olarak zayıf dersin defansif sıkıntıları var dersin oynatmazsın kabul edilebilir.. Ama arkadaş haftalardır takım bu kadar rezil oynarken al ilk 11 e veya sok hemen oyuna.
iş işden geçdikten sonra böyle rezil maçda almayı akıl ediyorsun.

Hoca sever oyuncuya trip atmayı Onyekuru'ya da atsın görelim adaletini hani o çok sevdiği forma adaleti var ya! Belhanda ile Feghouli'ye mi yoksa gariban Taylan'a mı yetiyor gücü.

Al sana bir kaya nereye dayarsan daya demişler Kerem çocuk canla başla oynuyor, kalite, klas her şey var golse gol. Onyekuru kulübeye geçecek mi? hiç sanmıyorum hiç hiç hiç.

346 dakika oynamış biz de yani yaklaşık 4 tam maç yapmıyor bile ama 3 gol 2 asist.

Bir ben aşırı beğenmiyorum bu çocuğu sanırım. Bazen çok gereksiz işlere kalkışıyor. Dün de 2. golden önce gereksiz 2 kişinin içine daldı ve kaptırılan top ile kontra yedik. Böyle bazı maçlarda malca dalmaları, top kaptırmaları oluyor. Bence ilk 11 başlamaması doğru, dün ikinci yarıya kendisinin yerine Feghouli başlasaydı maçın kaderi böyle gitmez ve muhtemelen kazanırdık mesela.

Tabi burada suçun büyüğü devre arası o değişiklikleri yapan hocanın, öndeyken oyuna alıp iyi kontralar yakalayabileceğin bir oyuncu. Defansa çok gelmemesi lazım ceza sahası içerisinde her an penaltı yaptırma potansiyeli var.

Üstünde durulsa cok büyük para ile satilir ama yeterince sans verilmiyor , isi gecmis bir iki yil sonra futbolu birakacak futbolculara hala gereyiden fazla sans veriliyor, onlar degil kerem bizim gelecegimiz. Hocada yasi genc tecrübesi yok diye bukadar az süre veriyorsa, yasi basini almis tecrübeli oyunculari da görüyoruz ilk 11de ne halt yediklerini.

Her maç 90 dk oynasa buna sövmeyeceğinizi bilsem samimi bulabilirdim ama çoğunuz zerre samimi değil. Tek olayınız bok atmak.
+
Son 3 maçta yedekten girip en çok süre alan oyuncu Kerem zaten ondan önceki maçta 11 başlamıştı.

Tek mevzu ilk 11 oynamaması yani

Onyekuru'nun yerine solda baslasin derim. Onyekuru en onemli silahlarindan biri ama cok formsuz. Kerem ise aksine oyuna her girdiginde inanilmaz işler yapiyor. Feghouli sagda veya sag icte. Kerem sol kanatta baslamali artik.

Onun form tutması çok vakit alabilir, 2 aydır hiç oynayamadı.
Üzücü olur. Acilen dönmesi lazim
Yedlin geride aksiyor cunku ara ara geriye donerken gecikiyor. Ogulcan degerli isler yapiyordu cogu zaman rakibi cizgiye kadar kovaliyordu. Ne arda ne kerem ne feghouliye yaptiramazsin bunu.

Üzücü olur. Acilen dönmesi lazim
Yedlin geride aksiyor cunku ara ara geriye donerken gecikiyor. Ogulcan degerli isler yapiyordu cogu zaman rakibi cizgiye kadar kovaliyordu. Ne arda ne kerem ne feghouliye yaptiramazsin bunu.
Valla oyuncu tercihlerinde sebep teknikse ben çok yorum yapmam, 1 hafta idmana ben çıkmıyorum çünkü takımla. Biz sahada izliyoruz da idmanda ne yapıyor bilmiyoruz mesela Kerem'in bariz bir problemi var sağda oynarken hücuma çıkarken top kaptırıyor, bu öyle basit bir problem değil, Belhanda da ofansta iyi işler yapsa da bu top kayıpları yüzünden gözden düştü. Sanki solda oynasa daha iyi gibi.

Oğulcan daha dengeli ve yeteneği kısıtlı adam, sağ içte Feghouli olacaksa bence de sağda o oynayabilir.

Kerem'e laf edenleri anlamak güc harbiden. Elbette eksikleri vardir. Ama bunlar giderilmeyecek seyler degil. Kücük bir not. Allah var ama yukarida degil. Allah'a mekan ve zaman bicilmez.
kardeş o bir deyim.
mesela "deveye neden boynun eğri diye sormuşlar, nerem doğru ki demiş" sözünde deve konuşmuyor mesela :d

+
Son 3 maçta yedekten girip en çok süre alan oyuncu Kerem zaten ondan önceki maçta 11 başlamıştı.

Tek mevzu ilk 11 oynamaması yani

Yani buradaki taraftarların yorumları hakkında katılabilirim.Ama keremin performansına göre aldığı süreler fiyaskodur.
Takımda kimler öyle pas hataları öyle top kayıpları yapıyorki kerem onların yanında melek kalır.

Yani buradaki taraftarların yorumları hakkında katılabilirim.Ama keremin performansına göre aldığı süreler fiyaskodur.
Takımda kimler öyle pas hataları öyle top kayıpları yapıyorki kerem onların yanında melek kalır.
Bu hataları anormal karşılamıyorum çünkü geldiği yer belli, ilk kez bu seviyede oynuyor ama bu yönünü düzeltmeli ki bu problem solda oynasa belki yaşanmaz ama düzeltmesi gereken bir sorun bu ki düzeltebilir de.

Takımda hatasız oynayan kimse var mı ki ? en istikrarlı oyuncularımız Taylan ve Mostafa ikilisi var yeri geldi Muslera'nın bile doğrudan hata yapıp gol yedirdiği maç oldu

Kerem bonservisli oyuncumuz, yerli ve 22 yaşında süre bulduğu dakikalarda hep etkili oldu yeri geldi oyunu hareketlendirdi yeri geldi golünü attı yeri geldi asist yaptı diyeceğim hata yapacaksa da Kerem yapsın bence

İsmi olan Onyekuru'lar Arda'lar hiç mi hata yapmıyor ? Kerem yerine oynadıkları dakikalarda hatasızlar mı ? Arda dün ki maçta önce top kaptırdı sonra penaltı yaptırdı Onyekuru maşallah top kontrolü yapmaya bile üşeniyor girdiği her pozisyonu kolay kolay harcıyor ama Kerem'in kaptırdığı top konuşuluyor forumda dünden beri çünkü o Onyekuru o Arda onların ismi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt