#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih terimin yedekte çürüttüğü isimlerden biri daha. hem de feghouli ve babel gibi bitik adamları oynatmak uğruna.

Kereminho veya keremoviç falan olsaydı adı çoktan formayı kapmıştı adanalıdan

Babel falcao Diagne ile kaybedeceğimize Keremle Ali Yavuzla Ogulcanla kaybetmeyi tercih ederim ne değişecek ki nasıl olsa kaybediyoruz en azından genç bir oyuncu kazanırız bir ihtimal

1603271537126.webp

Ligde forma göremeden 1-2 pasta daha keser

Hatırlatmak isterim hoca geçen sene Taylan'ı oynatmadan önce 24 yaşındaki herife genç falan diyordu oynatmama sebebi olarak.

Bu Kerem Ali Yahuz falan hocanın gözünde o zaman bebektir herhalde.

sent via GSC

Su cocuga ihtiyacimiz var. Skoru bulsak da oyuna girse.

Bugün wonderkid Oğulcan'ın 2 dakikalık resitalini gördükten sonra bu arkadaşa dair hocaya yapılacak tek eleştiri neden aldırdığı gibi kiralamadığı olabilir. Falcao-Diagne'de seri hırtlık olursa 18'e yedek olsun diye tutuluyor herhal.

Bugün wonderkid Oğulcan'ın 2 dakikalık resitalini gördükten sonra bu arkadaşa dair hocaya yapılacak tek eleştiri neden aldırdığı gibi kiralamadığı olabilir. Falcao-Diagne'de seri hırtlık olursa 18'e yedek olsun diye tutuluyor herhal.

Ogulcamdan beklentin var miydi ustat

Ogulcamdan beklentin var miydi ustat

Evet, sol kanat olarak Rize'deyken bayağı zorluk çıkarıyordu bize. Fiziği, top kullanımı filan felaket bir eleman değil. Kılınç hiçbir zaman sol açık oynamayacaksa Arda'nın arkasından Babel'den önceye yazarım misal. Çünkü Babel'in 9 numara performansı kanattaki performansına göre çok daha değerli bizim için. Babel'den nasıl bizim yaraya derman olacak kanat olmuyorsa Oğulcan'dan da 9 numara olmaz gibi. Kanatta Adem'in Malatya'da verdiği tarzda bir katkı verebileceğini düşünüyorum ama.

Evet, sol kanat olarak Rize'deyken bayağı zorluk çıkarıyordu bize. Fiziği, top kullanımı filan felaket bir eleman değil. Kılınç hiçbir zaman sol açık oynamayacaksa Arda'nın arkasından Babel'den önceye yazarım misal. Çünkü Babel'in 9 numara performansı kanattaki performansına göre çok daha değerli bizim için. Babel'den nasıl bizim yaraya derman olacak kanat olmuyorsa Oğulcan'dan da 9 numara olmaz gibi. Kanatta Adem'in Malatya'da verdiği tarzda bir katkı verebileceğini düşünüyorum ama.

Adem'in teknigi bunun fersah fersah önünde ustat yav. Kanat da zor gibi.

Adem'in teknigi bunun fersah fersah önünde ustat yav. Kanat da zor gibi.

Adem 9 numarada daha iyi de kanatta ikisi de yakın seviye oyuncu bence. Farklı sistemlerde kanattan sürpriz golcü olarak değerlendirilebilecek bir adam diye düşünüyorum. Hoş ben 9'da da her türlü Diagne'nin önünde başlatırım. En azından Rize'de gördüğüm performansı o kadar umutsuz gelmiyordu bana. Fiziği toplayabilirse sonradan girip katkı verebilecek bir eleman olabilir diye düşünüyorum.

Adem 9 numarada daha iyi de kanatta ikisi de yakın seviye oyuncu bence. Farklı sistemlerde kanattan sürpriz golcü olarak değerlendirilebilecek bir adam diye düşünüyorum. Hoş ben 9'da da her türlü Diagne'nin önünde başlatırım. En azından Rize'de gördüğüm performansı o kadar umutsuz gelmiyordu bana. Fiziği toplayabilirse sonradan girip katkı verebilecek bir eleman olabilir diye düşünüyorum.

2.toplari kovalama, stoperlere basma gibi gorevler verilebilir. Dedigin gibi diagnenin onunde baslatilir her turlu. Diagne davaranin iyi oldugu hicbir sey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt