#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gunumuz futbolcularında olması gereken ozelıgı tasıyor ver kac ve savunması arkası kosularda ıyı gordum yeteneklı de bır cocuk ıyı calısırsa bu cocukdan olur

ikinci yari son 30dk oyuna girer aksam
o süreye kadar sahada ömer olur

Umarım 11 başlar bu çocukta farklı bir aura var.

genç oyuncu muamelesi yaptığımız adam 22 yaşında. onyekuru 21 yaşındayken bu takımın vazgeçilmez oyuncuysuydu. gerçi hoca 25 yaşındaki taylan'a da 17 yaşındaki oyuncu muamelesi yapıyordu geçen yıl.

genç oyuncu muamelesi yaptığımız adam 22 yaşında. onyekuru 21 yaşındayken bu takımın vazgeçilmez oyuncuysuydu. gerçi hoca 25 yaşındaki taylan'a da 17 yaşındaki oyuncu muamelesi yapıyordu geçen yıl.

1610457306087.webp

Oyuncu genç hata yapsada koruyalım düşüncesi moda oldu, oyuncuyu korumak doğru ama gereğinden fazla korumak yanlış ve saçma,bizde oynadığı zaman katkı verecek arkadaşnasıl verdi onlarcası,niye veremedi binlercesi,her türlü imkana,çalışmaya,ekipmana, beslenmeye, lükse ,eve, arabaya,karıya kıza,popülerliğe ,gs cv sine sahip ol ama 5 dakka katkı veremeyince ama heyecanlandım gencim de hass ordan(şanssızlık olur ilk başlarda sonradan toparlayanları tenzih ediyorum)

bu adamlar sahaya uzaydan getirilip konmuyolar hepsi hergün antrenman,maç yapıyo iyi oyuncular iyi takımlarla,yoksul olan mum ışığında türlü imkansızlıklarla okumaya çalışan ve başaran,her türlü imkana sahip ama bi baltaya sap olamayıp başaramayandan yeğdir, şansını kullanan kalmalı kullanamayan yıllarca barınmamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt