#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bozuk zeminde ilk kez ilk 11 şansını bulması şanssızlığıydı, ona rağmen bölgesinin 1 numaralı oyuncusu olduğunu gösterdi.

Adam 3. Lig 2. Lig de çok çamurda oynamıştır bugün bu zemin olmasaydı yine 11 başlamazdı bence. Ama kesinlikle sürekli oynaması lazım bunu hakediyor çünkü.
o oynamıştır belki de takım alışık olmadığı için takım olarak iyi futbol oynayamadık. keşke düzgün zeminde çok daha önceki maçlarda ilk 11 e alınsaydı. hoca geç kaldı ve boşa inat etti keremi ilk 11 oynatmamak için bence. üstelik o bölgede feghouli ve oğulcan sakattı.

o oynamıştır belki de takım alışık olmadığı için takım olarak iyi futbol oynayamadık. keşke düzgün zeminde çok daha önceki maçlarda ilk 11 e alınsaydı. hoca geç kaldı ve boşa inat etti keremi ilk 11 oynatmamak için bence. üstelik o bölgede feghouli ve oğulcan sakattı.

Kerem için söyledim zaten aynen katılıyorum insanların çıldırttan Babel gibi bitik adamların oynayıp bu fişek gibi adamların oynatılmaması zaten inş çok daha süre alır hakaten çok etkili oynuyor.

Iceriye cekip iki kere saha hayir dedi. Sinir olmustur

En önemli özelliği dribling halinde top taşıması olan bir oyuncu top taşınamayan bir zeminde bile golünü atıp ,pozisyona girip,bişeyler yapabildiyse bizede şapka çıkarmak düşer

göksel bize viscayı vermemiş olabilir ama bu bizim kendi viscamızı çıkaramayacağımız anlamına gelmiyo

böyle devam ederse şampiyonluğa büyük katkı sağlayıp kendinide avrupa şampiyonasına atar

milli takımında bizimde böyle birine çok ihtiyacımız var

Eu-Mfy-EGXc-AU2-V3-S-jpeg.jpg

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Kerem için söyledim zaten aynen katılıyorum insanların çıldırttan Babel gibi bitik adamların oynayıp bu fişek gibi adamların oynatılmaması zaten inş çok daha süre alır hakaten çok etkili oynuyor.
daha fazla oynayıp takımla uyumu yükselirse daha da etkili olabilir. golcü içgüdüsü olan bir kanat forvet, verkaçlarla driblinglerle direk kaleye yöneliyor. ona servis yapılması lazım

Gol sezgisi var. Pas oyununa da uygun. Sol forvet olarak geldi ama sağ kanada adaptasyonu gayet iyi. Üzerinde durmamız lazım. Çok iyi oyuncu olacak.

Ikinci yarı sacmaladi.ikinci yarida aklini ve zekasini kullanarak oynamaliydi,herseyi yapabilecegini düşünüyor,sorumluluk almaya çalısip ama hataya acikti bu zeminde ve hata da yapti.sakin ve dikkatli olmali

şu zeminde gayet iyi işler yaptı, alanya maçında daha iyi olacağına eminim oynarsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt