#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson maç eksiğini giderirse Feghouli'nin sağ iç Kerem'in sağ kanat oynayacağı maçları çok merak ediyorum. Tek toplarda hücum çeşitliliğini çok farklı noktaya çıkartabilirler. Soso'nun Kerem ile saha içinde çok iyi anlaşacağını düşünüyorum.
Çocuk çok istekli be renktaşım bence takımın kanatlarında öyle Douglas Costa filan olmadığı için Kerem 'in oynaması hiç de tuhaf değil

Çocuk çok istekli be renktaşım bence takımın kanatlarında öyle Douglas Costa filan olmadığı için Kerem 'in oynaması hiç de tuhaf değil
İstekli olması bir yana çok farklı yetenekleri var. Bunu kaçıncı defa yazdım bilmiyorum ama bu çocuk ters ayağı ile uzun dribbling yapabiliyor. Bunu yapabilen futbolcu sayası çok ama çok azdır. İzlemekten keyif alıyorum, sürekli de oynasın istiyorum zaten. Dediğim gibi çok farklı yetenekleri var. Gelişime açık, öğrenmeye aç birisi gibi de duruyor. Umarım bizi yanıltmaz da çok farklı noktalarda görürüz kendisini. Ver-kaç yapacağı pozisyonlarda, tek toplarda istediğini bulamıyor şu an oynadığı futbolcularla, Feghouli onun dilinden anlayacaktır.

İstekli olması bir yana çok farklı yetenekleri var. Bunu kaçıncı defa yazdım bilmiyorum ama bu çocuk ters ayağı ile uzun dribbling yapabiliyor. Bunu yapabilen futbolcu sayası çok ama çok azdır. İzlemekten keyif alıyorum, sürekli de oynasın istiyorum zaten. Dediğim gibi çok farklı yetenekleri var. Gelişime açık, öğrenmeye aç birisi gibi de duruyor. Umarım bizi yanıltmaz da çok farklı noktalarda görürüz kendisini. Ver-kaç yapacağı pozisyonlarda, tek toplarda istediğini bulamıyor şu an oynadığı futbolcularla, Feghouli onun dilinden anlayacaktır.
Gerçekten reis ilginç bir futbolcu mesela açık alanda tutulamayacak kadar hızlı sprint attığını gördük dar alanda adam eksiltme becerisini gördük oyun görüşünün iyi olduğunu gördük

Mesela açık alanda bayağı siyahi sprinter kanat oyuncuları gibi koşuyor, dar alanda driblig yaparken izliyorum bambaşka bir oyuncu gibi açık alanda koşarken izliyorum Ejuke gibi ayakları takip edilmiyor dar alanda ise sanki İsco gibi. Dediğin gibi 2 ayağını da kullanıyor ayağının içiyle de dışıyla da çalım atabildiği için içeri de gidiyor dışarı da rakibin belini kıracak gibi

Gerçekten reis ilginç bir futbolcu mesela açık alanda tutulamayacak kadar hızlı sprint attığını gördük dar alanda adam eksiltme becerisini gördük oyun görüşünün iyi olduğunu gördük

Mesela açık alanda bayağı siyahi sprinter kanat oyuncuları gibi koşuyor, dar alanda driblig yaparken izliyorum bambaşka bir oyuncu gibi açık alanda koşarken izliyorum Ejuke gibi ayakları takip edilmiyor dar alanda ise sanki İsco gibi. Dediğin gibi 2 ayağını da kullanıyor ayağının içiyle de dışıyla da çalım atabildiği için içeri de gidiyor dışarı da rakibin belini kıracak gibi
Futbolunu olgunlaştırır, bek takibini de yapmaya başlarsa zaten gördüğümüz en yetenekli futbolcularımızdan birisi olacaktır. O izlenimi veriyor her topa dokunduğunda.

1613335618314.webp

Ilk maçıydı, puan kaybetmiştik.
5 dakika oynamıştı. Bu cocuktan olur, kumaşı çok iyi demiştim.
Futbolcu kendini belli ediyor abi, bugünde golüne attı ama bu maçta hiç bir topcu için yorum yapılmaz.
Futbol oynamak için saha elverişli değildi, sadece aslanlar gibi mücadele etti cocuklar.

Alanya maçında güzel futbol bekliyorum.

——————Muslera—————-
Yedlin-Luyindama-Marcao-Linnes
——————Donk———————-
————Taylan—-Gedson———-
Kerem——————————Onye
——————MM———————-

Şu kadroyu görmek istiyorum, nasıl olur acaba, hava hakimiyeti felan dehşet olur.

Seneye bize duran topu adam gibi kullanan bi orta saha almak farz.

Birçok maçta oyunun kilidini açabilir.

Donk olmaz derseniz. Taylan geriye, Emre Gedsonun yanına olur ama Donkun DMC’de sağlam dıuracağına inaniyorum.

Soldayken alışmış içeri girip ters ayakla vuruş yapmaya, sağdaykende aynısını yapmaya çalışıyor istemsizce ve çoğunlukla vuruşlarını sol ayakla yapıyor. Bu ayağı güçsüz olduğu içinde şutları girmiyor içeri.

Ben eminim bu çocuk solda oynasa çok çok daha iyi olacak

442 yapıp, keremi sol kanat onyekuru yu 2.forvet olarak değerlendirmemiz lazım

Feg.. Taylan.. Gedson.. Kerem
.... Mohamed.. Onyekuru....

Böyle daha iyi olabilir 👍

Alanya maçı kader maçlarından biri olabilir. Maçı kazandıracak işler yaparsa ki bunu çok istiyorum, hoca kolay kolay sağ kanadı kendisinden almaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt