#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle devam Aslan
Iyi ve ya kötü korkmuyor abi
Top alıyor, korku yok
Kaybederim kafası yok
Mücadelenin hep içinde

Şu kaplumbağa takımda oynaması lazım. Mıy mıy pas yapınca rakibi çözemiyoruz.

Süper ligde hiçbir takımda kadroya giremeyecek olan Arda yüzünden oynatılmıyor.
Arda yüzünden değil reis doğrudan Fatih Terim'in inadı yüzünden. Arda futbolu bıraksın Oğulcan'ı bekler Kerem oynamak için ne bileyim Emre Akbaba oynar onu bekler Babel'i bekler Onyekuru'yu bekler

Fatih Terim doğrudan isimler üzerinden kuruyor kadroyu Kerem'in yaptıkları filan çok umrunda değil bence. Eğer futbolcuları performansıyla değerlendirse Kerem'e bir defa şans vermez miydi as takımla birlikte ? bir tek balçık zeminde sahaya sürdü orda bile çıktı golünü attı Kerem

Hocanın genç oyuncu yetiştirdiği falan yok. Gençler hocaya rağmen söke söke alıyor o formayı. Ozan da öyle yaptı Kerem de öyle yapacak.

Kerem önümüzdeki maç kesse kesse onyekuruyu keser gibi görünüyor

O topu nasil ayagina carptirip uzun köseye yolluyor iki hamleyle. bunu kadrodaki kanatlardan bi feg yapabilir.
Kerem bunu her maç yapabiliyor.

250 dakika forma giyip 3 gol 2 asist yapti

66 numarali 1385 dakika forma giyip 3 gol 2 asist yapmis

aradaki fark ortada

2-3 kez çok kritik top kaybı yaptı gereksiz şekilde. Bunlar gol olsa 3-4 yiyebilirdik.
Gençliğine bağlıyorum ben. Düzenli oynaması lazım bunları yapmaması için. Taylan gibi oynadıkça gelişecek özgüven kazanacak ama oynatmıyoruz.

Adam oyuna girince ilerisi hareketleniyor çok net

Top kayıplarını sağdayken yapıyor, solda da pek oynama şansı bulamadı gerçi.

Bunu düzeltmesi şart, Paşa maçında da aynı şekilde kaptırdı ve yiyorduk bugün yedik.

Gençtir düzelir de işte maç kaybediyoruz.

Takımız adına maçtaki tek olumlu şey;

Geçen hafta kaçırdığı golü daha fazla baskı altındayken bu maçta zayıf ayağıyla gole çevirmesi onun için harika bir gelişim bence. (Golü sağ ayakla atmış ben sinirden tek gözüm kapalı izliyordum solla bitirdi sandım golü)

2. golde topu kaptırdı ama orada daha çok Donk-Linnes avarelerinin durumunu tartışmak çok daha doğru olur.

Risk almayı seviyor böyle adamlar gelişir. Aynen devam çocuk.

Son düzenleme:
Takımız adına maçtaki tek olumlu şey;

Geçen hafta kaçırdığı golü daha fazla baskı altındayken bu maçta zayıf ayağıyla gole çevirmesi onun için harika bir gelişim bence.

2. golde topu kaptırdı ama orada daha çok Donk-Linnes avarelerinin durumunu tartışmak çok daha doğru olur.

Risk almayı seviyor böyle adamlar gelişir. Aynen devam çocuk.
Zayıf ayak?

İlk temasının ardından topun solunda devam edip,şut öncesi vücudunun aldığı şekil görülünce direkt gol olacağı anlaşılıyor.Her hareketiyle ben futbolcuyum diyor.Onyekuru’dan sadece 1 yaş küçük,yani artık son 10-15 dk oyuncusu değil,bizde veya başka bir takımda her maç en az 45 dakika oynamalı.Umarım güzel bir kariyeri olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt