#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'de durum bu işte. Önüne düşen topu kaleye sokarsan kralsın sokamazsan senden kötüsü olmaz. Sonra ağlarız neden oyuncu yetiştiremiyoruz diye.
Aynen 2 gol 2 asist yapması lazımdı girdiği gibi.aynısı halil için geçerli kornerde golü atsa kraldı şimdi kestane oldu

tek bu kaçırmıyor ki takımımız tam profesyonel olarak gol kaçırma takımı hele onyekuru makina maşallah

Her pozisyonda çalım atılmayacağını öğrenmesi lazım alır almaz ileriyi zorlaması çok iyi ama bunu doğru ayarlama yapması lazım yani bazen topa basmak lazım Türk futbolcusunda en büyük sorun ya sorumluluk almaz ya da aldı mı tam alır.

Görende çok rahat pozisyondu sanacak, karambolden top önüne düştü yapıştırdı işte ne olmasını bekliyorsunuz gerçekten, ondan bağımsız etkisiz kaldı bugün evet ama zaten yedek değil 11 olmayı hak ediyor bu boktan oyun ve takımda.

1tane sag kanadin yok diye takim bukadar berbat olmamali ama berbat. demekki sadece 1 kanat degil olay. gedson iyi kotu diye demiyorum 1 taylan ayarinda orta saha daha klsa bu denli kotu olmazdik.onyekurudan tekrar ceza almak istemiyorum artik. ama icinden sadece kufretmek geliyor. atsana 1 tane ya. 1tanesini kacirma be adam. neyi atacan sen. bu h..yar yuzunden her mac gidiyor. fisi cekip bitirecekken maci 1 salak gol yiyip kaybediyoruz.

SM-A520F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav he he kacirmista, Sen ilk onbirde oymatma güvenini al sonra beni kurtar diye bekle. Babel bukadar pozisyona bile girmedi.

yav çocuk o pozisyonları atsın diye giriyor zaten oyuna. niye alıyoruz madem oyuna hasbinallah yav. atsaydı kraldı, atamayınca çöpmüş. kaçırdığından bağımsız da kötüydü. topu kontrol edeyim derken yedirseydi görürdüm sizi.

sözüm zaten her hafta 11 oynasın diye yaygara koparanlara. yedekten oyuna tabi ki girmeli, girecek.

50 kere dedik irfandan once viscayi alalim sag kanat yok diye..3. ligden gelen biraz yetenekli kerem bile fark yaratiyo..Kanatsiz takimmi olur..Bu arada babel yerine 11 baslasa isler degisirdi..Herif istekli hizli poİsyina giriyo cunku hep kaleyi görüyo klasik kanta degil wf

sırtı dönükken aldığı her topta yüzünü dönmeye çalışmaktan vazgeçmeli.

yeri gelince çok etkili olabilecek bir hareket ama sürekli yaptığı için yemiyor rakipler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt