#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun aklı ve çevikliği gerçekten çok iyi.

Çok iyi bir çocuk oyuna girdiği an hücumda bariz hızlanıyoruz bir eksiği var ikili mücadele kazanamıyor ve çabuk yere düşüyor yaz kampında fiziğine özellikle odaklanılması lazım

Mac biteli 15 dakika olmus halen bjkya kacip gidip kendisini kurtarmamasi izah edilemez bi durun

Üzerine konuşmaya gerek yok ya, her maç oynasın ama az ama çok. İlerde 11 oyuncusu olacak zaten çalışırsa.

Sırası değil mi emre akbaba oynuyor renktas yapma gözünü seveyim yaa. 10 tane top ezdi 10 tane pas hatası yaptı herif akbabayi mi izleyelim yani.
Renktaş Emre merkez oyuncusu Kerem ile ne alakası var.

Sakin ol.. bende Galatasaray'ın iyiliğini istiyorum. Akbaba oynamaz. Feghouli hazır hale gelsin forma felan görmez.

belkide çok gol atamaz ama her zaman bir assiaat yapar çok yetenekli

Sanki öz kardeşim iyi oynayınca o derece mutlu oluyorum yolun açık olsun aslan

Girdiği anda ortalığı karıştırıyor. Atmasa da pozisyonu yaratıyor, başkası vuruyor, karambol oluyor. Gerçekten bu kadar dikine odaklı ve yılan gibi olması çok güzel. Yani bir saniyelik boşluk versen kaleye kadar gidecek.

Maşallah diyeyim gerçekten çok mutlu oluyorum onun adına.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcaonun kaçırdığı ofsayt olan pozisyon ve onyekuruyu kacirirken defansın son anda kestiği pozisyon bu paslar ancak ileri oyun zekasının ürünüdür .. Takım buram buram zeka problemi yaşıyor arda fegh dışında akıllı adam yokken elimizde gencecik cevher var umarım çok iyi yerlere gelir

milli takımı hakediyor euro 2020 de olmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bir müddet avatarımı süsleyecek yetenekli futbolcumuz

EwYc9yyXAA48KrX

Futbol namina verdigi sinyallerin büyük ölcümü olumlu. Süperlig seviyesinin rahatca üstüne cikabilecek potansiyele sahip oldugunu düsünüyorum kesinlikle.

Bu cocuk bas bas bagiriyor ben futbolcuyum diye.

Süre ve skora etki (gol veya asist) bakımından takımımızın en iyi ikinci ismi durumunda. 76 dakikada bir skora etki etmiş.

1.Falcao 65
2.Kerem 76
3.Mohamed 105
4.Onyekuru 117
5.Feghouli 161

Adam her maç üstüne koyuyor ama her maç yedek oturuyor. 11’e koy şu adamı hocam. Arda’yı kazanacağına Keremi kazan.

Sürekli topu alıp gitmeye çalışıyor sanırım. Maçı izlemedim ama bir pozisyonda öyle gördüm özette. Yapmaması gerekirken de yapıyor. Bu konuda biraz daha kendini geliştirirse daha fazla katkı verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt