#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem 'in sağ kanat oynaması kendisi için de bizim için de çok daha hayırlı olur. Dribling yeteneği öyle inanılmaz bir seviyede değil, sağ kanatta oynadığı zaman doğrudan sprint kalitesiyle sonuca gidebiliyor ama sol kanatta oynadığı zaman peş-peşe çalımlar atarak içeri girebilecek bir oyuncu gibi gelmiyor bana. Sezon içinde de Emre Kılınç veya Kerem 'den birinin bir kanatta diğer kanatta daha dribling becerisi olan bir kanat oyuncusu ile yola devam etmekten yanayım

eğip kafayı gidiyorsun hele hele diye kardeş
az bi durul sakin ol ve kafayı kaldır

Israr edilirse çok iyi bir oyuncu olacak. Var biraz çömezlikleri ama oynaya oynaya aşacak onları.

bi gün kendi pozisyonunda oynadığını görürsek mesut olurum.

Basit top kaybı yapmamaya çalışıyor bu artı ama daha çok olgunlaşması lazım her anlamda, buna tahammül edebilir miyiz asıl mesele o.

İyi bir teknik ekibin elinde iyi yerlere gelebilecek potansiyeli vardı. Lakin ftnin elinde zor

Valla kararsizim. Cok top ezdi ama ondan baska da rakibin dengesini bozan yok

ideal rolü kenardan gelecek 1. ya da 2. oyuncu olmalı

ama yabancı sınırından ötürü ilk 11 oynatmak zorunda kalıyoruz.

Sıra Kerem 'e gelmez suçluları saymaktan da ilk 11 ısrarından vazgeçmek lazım,

Üst seviyelerde oynamadan üst seviye oyuncu olması zor. Kısa sürede kendini çok geliştirdi , daha da iyi olacağını düşünüyorum oynatıldıkça.

Yabancı kontenjanı kuralının kurbanı olacak. Kötü de olsa 11de oynayacak. Oldum demeye başlamış bile bence, aldığı forma numarasından belli. Normal şartlarda 12. adam olmalıydı. İyi futbolcu olacak ama şuan değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt