#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün akşam ne olursa olsun marcao'nun yaptığı %100 yanlış. bu gerçeği cebimize koyalım.

kerem'e de nacizhane bir eleştiri, tansiyonun yüksek olduğu, efor dolu bir spor yaparken, karşı taraf ne derse desin, sus işareti yaparsan karşı taraf tahrik olur. daha çok gençsin, biraz daha dikkat bu konuda.

başka dönüp gidecek biri yok ki takımda. hep yan pas hep yan pas. sorumluluk alması önemli.
Yo kafa direkt önde gidiyor her seferinde boş bir oyuncu oluyor. Boey hep boşta çocuk iki kere boş girdi içeri misal kimse görmedi çocuğu.
Evet dikine gidersin misal rakip yerleşmemişken yardırıp gidecek, hatta orgazm oluyorum diyebilirim ama adam intihar bombacısı gibi önü kapanmış 3 kişi set çekmiş pearl harbor yaşıyor sanarsın japon askeri gibi dalıyor içlerine. :D
Çevresini görmeyi başardığı an en az 2 kat değerli bir oyuncu olur. O eşiği aşması gerekir yoksa kendisinin sonu emre mor olur. 1-2 gidersin ama dün akşamki gibi kendini yordukça tehdit olmaktan çıkarsın rakip seni engellemez engellemez bir anda set koyar kalırsın. Sonra zaten homurdanmalar başlar.
Ha kendisini eleştirmek için çok erken daha kaç maçtır full oynuyor ki. Ama daha en baştayken bu sorunu görüp aşması lazım lazım ki sıradan futbolculardan farkı olsun.

Ne olup bittiğini şu sözleşme yenileme konusu tamamlandığında göreceğiz

2 maçta el kol hareketleri, sus işaretleri, çömez ve havalara mı girdi yoksa “ben bu serbest kalma rakamını kabul etmiyorum ve daha fazla para istiyorum” mu demeye çalışıyor

Saha içi hareketleri zaten sorunlu bir arkadaş.Marcaonun yaptığını kabul eden yok ama kerem biraz yerini bilmeli.Yorumcuları da dinlememeli.Geçen avrupa maçından sonra, artık yıldız oldu diyen yorumcular gördum.Böyle mabadı kalkarsa sus işareti de yapar, siktir de çeker.

Bununda bir süre dinlendirilmesini isterim tamam destek oluyoruz oynasın gelişir vs diyoruz ama cidden tipik genç Türk futbolcusu hastalığına kapılmış görüyorum ve cidden irrite olmaya başladım.

Konusmayarak en dogrusunu yapiyor. Futboluna odaklansin. Eger mental olarak bu olayin ustesinden gelemezse veya Marcao ile ayni ortamda bulunmak istemezse kariyeri icin devre arasi transfer doneminde avrupa’ya gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt