Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.597
- 11.556
- 1.473
Kurun dar ağacını, asın gitsinGalatasaray bir turk kulubudur. Orta yol bulunamaz![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kurun dar ağacını, asın gitsinGalatasaray bir turk kulubudur. Orta yol bulunamaz![]()
Keremi savunduk diye sen bana "gevşek" mı demek istiyorsun?Ayni takimin oyunculari, ayni seviyenin topculari eger boyle bir hareket yapiyorsa evet ozguveni bence tavan yapmis. Dedigim gibi sus yerine yapilabilecek onca daha alcak gonullu el hareketleri var. Bas parmak goster gec ya.
Komiksiniz gercekten ben kimseyi savunmuyorum ki birisi diyo iste yok sen keremin hakettigini dusunuyorsun, digeride marcaoyu savunuyorsun diyo. Bana hadi biryerde goster marcaoyu savundugumu.
Marcaoya ceza verilmis, ozur dilemis olay bitti. Ama Keremi savunacak kadar gevsek biri de degilim.
Sana gevsek diyen olmadi, bana gore gevseklik o yuzden savunmuyorum. Alindigisan kusura bakma hakaret etmek niyetim degildi.Keremi savunduk diye sen bana "gevşek" mı demek istiyorsun?
Kusura bakma seninle ikili polemiğe girdiğim için.Birdaha mesajlarına cevap vermem hakaret ediyorsun.
İyi forumlar.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yanlış anlamış olabilirim doğrudur. Kırdıysam kusura bakma.Sana gevsek diyen olmadi, bana gore gevseklik o yuzden savunmuyorum. Alindigisan kusura bakma hakaret etmek niyetim degildi.
Demek istedigim sey taraf tutmak zorunda degilim, ikiside gsnin topculari Kerem hakli degil ama siddeti de haketmiyor tabi ki.
Sana da iyi forumlar.
yok renkdas bende ozur dilerimYanlış anlamış olabilirim doğrudur. Kırdıysam kusura bakma.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 135137
Maç günü de yazdım. Uzaktan Marcao bağırıyor, sus yapıyor Kerem karşıdan. Marcao sinirle üstüne koşmaya başlıyor, üstüne koşarken bile sus işareti yapmaya devam ediyor. Pozisyonda mazlum gözüktü, karşılık vermedi diye destek gördü tamam da yapılacak iş mi? Marcao yanına gelince sakinleşecekse de tekrar geriliyor.
Oyundan çıkınca hoca soruyor, sus yaptım sadece diyor. Hoca da öyle yapma diyor bir anda durup. Yani yaptığının normal olduğunu sanıyor ama değil.
var zatenkerem'in yaptığı yanlış zaten, marcao'nun tepkisi ise ayrı boyutta bi yanlış
sus yaptı diye böyle tepki veren adamın kafadan sıkıntıları vardır
Keremden Marcaonun videosunu paylaşıp broyazmasını beklerdim.
Keremin fazla özgüvenden yaptığı bazı hareketleri hoşuma gitmese de bu olayda Marcao tamamen suçludur. Fakat sonrasında bu özrü karşılıksız bırakması hoş olmadı. Kin gütmenin manası yok.Yok renktaş bunlar cin olmadan adam çarpmaya kalkan tipler. Bir kaç maç oynadı büyük topçu oldular. Kibirlerinden geçilmiyor. Açıkçası zaten sus işaretlerine uyuz olmuştum Marcao nun özrüne duyarsız kalması sonrası büm sempatimi kaybetti.
Valla Kerem beni utandırdı, demek ki olayın üstesinden gelmiş hemen 3 gün sonra maça çıktığına göreKerem 'in bu olaydan çok kötü etkilendiğini sanıyorum, Marcao kadro dışı kaldı/ceza yiyecek vs. oynamayacak ama Kerem 'in de oynadığı halde çok başarılı olabileceğine inanmıyorum kısa süreçte
İnşallah een minimum hasarla atlatır bu dönemi Kerem