#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene gram begenmem nefret bile ettirdi kendinden ama bugun COK BUYUK OYNADI bu vitaminsiz kral

kerem o kalecinin ayağına yattığı pozisyondan atsana ulan kendini yere ne zıplıyon

genede helal girdin maç değişti

Bu cocuk bizim takimin en etkili 3 4 kisisinden biri..Gerisi figuran ..Bu cocugun uzerine dusulmeli

İnanılmaz eksiği var ama bir o kadar da etkili oluyor. Yarım saatte etki etti maça. Belhandanon bir senede yaptığı o meşhur “asistin asistini” 30 dakikada yaptı.

cok iyi bir joker, arada sirada ilk 11 oyuncusu olur ama terim gibi maclarin 95% ilk 11de baslayacak bir topcu degil

Uzun zamandır ilk defa vizyoner davrandı sahanın içinde orda acayip gördü Ömer 'i :tbr:

Şu adamı beğenmeyenler kıymetini anlasın

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iki golde de cok iyiydi

Haftalardır bas bas bağırıyorum burada bu çocuk mental ve fiziksel olarak çok yoruldu, yedek kalıp sonradan oyuna girmeli diye.

Hâlâ ilk 11 oyuncusu olmaktan uzak olmasına rağmen ısrarla her maç oynatılması bunun için hiç ama hiç iyi olmadı. Hoca bu konuda yanlış bir tutum sergiledi bence. Herşeyi bir anda elde etmek her zaman iyi değildir, gideceği çok yol öğreneceği çok şey var daha Kerem'in. Ha diyince bir anda olacak şeyler değil bunlar.

Biraz yedek kalmaya devam etmesinde fayda var bence. Belki sahadaki umursamaz hallerinden vazgeçer biraz böylece ben oldum havasına kapılmaz yine.

Kendisini severim ve bence sezon sonu da iyi teklifler alacağız kendisi için. Bunun için daha doğru kullanmalıyız. Mesela bugünkü gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt