#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanki marcaoya gelde o hareketi yap dedi. Sonra bos bos elestiriler. Adamin form grafigi düsmüsse taraftarin büyük katkisi olmustur. Ikiside oyuncumuz ikisinede sahip cikilmali. Biraz akilli davranilmali. Gol yollarinda en tehlikeli oyuncularimizdan biri.

Sonradan oyuna girdiğinde, çok etkili oldu geçen sezonki gibi. En önemli özelliği hızı ve onu hafif yorgun bir takıma karşı çok iyi kullabiliyoruz Ben her maç 11 değilde, değişimli olarak barış ile birlikte oynatılabilir diyordum yada Halil'in Mo ile birlikte oynadığı bir düzene geçersek, Keremin sonradan girip daha başarılı olacağını, üzerindeki baskının azalacağını düşünüyorum.

Bir şekilde kendisinden faydalanmayı bileceğiz.

Söylendiği gibi sonradan girdikçe daha etkili oluyor.

İçi geçmiş bidondansa , kendisini 10 kez tercih ederim.

işte buu. bu seneki rolü sonradan oyuna girip katkı vermek olmalı. zaman zaman tabiki ilk onbir de oynayacak ama asla "benim formam garanti" tribine girmesin.

bir de topu ayağına alınca hiç çevresine bakmadan son sürat kamikaze gibi 3 rakibin içine dalıp topu kaybetmemek üzerine çalışırsa müthiş bir topçu olabilir.

Sorun sonradan girmesi filan degil sorun dogru kadroyla cikmak.

Morutan--------halil-----------kerem
---------------------------mo-----------------

Kerem'i sezon başından beri burada en çok tutanlardan biriyim, şunu söyleyebilirim ki kendisine gelen eleştirilerin büyük kısmı haklı eleştirilerdi.

Buradaki eleştirilerden kastım oyun görüşü, gereksiz top kaybı, defans, gereksiz bencillik gibi eleştiriler. Surat ifadesine mana yükleyenler, gol sevincinde gönderme arayanları falan demiyorum tabi ki.

Aferim çocuk iyi iş yaptın bu maç...

Kerem'i sezon başından beri burada en çok tutanlardan biriyim, şunu söyleyebilirim ki kendisine gelen eleştirilerin büyük kısmı haklı eleştirilerdi.

Buradaki eleştirilerden kastım oyun görüşü, gereksiz top kaybı, defans, gereksiz bencillik gibi eleştiriler. Surat ifadesine mana yükleyenler, gol sevincinde gönderme arayanları falan demiyorum tabi ki.

Eleştiriler haklı olsa da elde daha iyi oyuncumuz yok. Her maç oynatmak ve faydalanmak zorundayız.

Özellikle bu maç sağ kanatta bayağı bayağı etkili oldu, sağda oynayınca haldır hüldür rakibin üstüne koşayım şut çekeyim derdinde değil içeri doğru girip pası/asisti düşünüyor. Ki doğuya doğru hızı bu ligde tutulmasına engel olacak kadar iyi, çoğu rakibin sol bekini çürütebilir sadece hızlı koşarak

Konya maçında sağ kanatta izlemek isterim Kerem 'i mesela arkasında tren gibi çalışan bir Sacha Boey iç tarafta özel yeteneği olan Morutan bayağı bayağı rakibi çürütebilir bu üçlü

gene sağ taraftan girdi ve oyunu değiştirdi. bu kadar genç yaşta ters ayağı bu kadar etkili elemanı bulmuşuz solda harcıyoruz. üstelik herkes aksini düşünürken terim geçen sene doğrusunu yaptı, bu sene kendi doğrularını unutup oğlanı sol tarafa hapsetti. solda kimse yoksa ömer bayram'ı oynat ama sağda bu elemana dokunma. geçen sene antep maçında onye'ye yaptığı asist sol ayak, bugün çektiği etkili şut sol ayak, asistin asisti sol ayak. bırak çocuk rahat oynadığı yerde oynasın artık.

Sonradan girince nekadar faydali oldu bak. Hep sonradan oyuna girsin en iyisi bu olur bizim icin. Ama yerine feg, babel oynamasin baris oynasin veya halil en kötu ogulcan falan oynasin

Marcao denilen takım düşmanının yaptığı saçma sapan tepkiden sonra Marcao değil de bu adam daha fazla tepki aldı.Sırf o olay yüzünden bu adama olmaz işe yaramaz yedek gibi saçma sapan sözler söyleniyor.Bu adam Erzincan'dan gelip böylesine katkı veriyorsa desteği sonuna kadar hak ediyordur.Ki başımızda oyuncu gelişiminde uzman bir teknik direktör olsa daha da iyi olacak.Devamında da Avrupa'nın büyük liglerinde orta düzeyde bir takıma da transferi mümkün olabilir.Bizim taraftarlarımızı anlamak harbiden çok güç!

ayağı kırılabilirdi ucuz atlattı
1633343200375.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt