#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao denilen takım düşmanının yaptığı saçma sapan tepkiden sonra Marcao değil de bu adam daha fazla tepki aldı.Sırf o olay yüzünden bu adama olmaz işe yaramaz yedek gibi saçma sapan sözler söyleniyor.Bu adam Erzincan'dan gelip böylesine katkı veriyorsa desteği sonuna kadar hak ediyordur.Ki başımızda oyuncu gelişiminde uzman bir teknik direktör olsa daha da iyi olacak.Devamında da Avrupa'nın büyük liglerinde orta düzeyde bir takıma da transferi mümkün olabilir.Bizim taraftarlarımızı anlamak harbiden çok güç!
Yazdiklarin dogruda yinede marcaoyada destek olunmali. Sonucta kendi oyuncumuz ona buna saldir, zararini hep kendimiz cekiyoruz.

Keremin yetenekleri var zaten daha takım oyuncusu olarak oynamalı iyi oynadığı zaman çok etkili bir oyuncu oyuna hareket getiren bir yapısı var

Yazdiklarin dogruda yinede marcaoyada destek olunmali. Sonucta kendi oyuncumuz ona buna saldir, zararini hep kendimiz cekiyoruz.
Benim o hatayı yapan oyuncuya desteğim söz konusu olamaz.Daha önce de söyledim yine söylüyorum genç bir futbolcuya o eylemde bulunan birinin gözümde değeri yoktur.Taraftar olarak benim gözümde yok hükmündedir.Herkesin kendi görüşüne de saygı duyarım.

Benim o hatayı yapan oyuncuya desteğim söz konusu olamaz.Daha önce de söyledim yine söylüyorum genç bir futbolcuya o eylemde bulunan birinin gözümde değeri yoktur.Taraftar olarak benim gözümde yok hükmündedir.Herkesin kendi görüşüne de saygı duyarım.
Dedigim gibi yazdiklarina katiliyorum. Ama olay kapanmistir marcao özür diledi ve baristilar. Marcao önemli oyuncumuz sonucta kendisi sadece 2 Yas büyük ondan genc sayilir. Hatasiz kul yoktur. Dedigim gibi destek olmamak ancak kendimize zarar. Ha sevmesin ozaman susmak dogrudur aynisi kerem icin gecerli. Bazi kisiler yorumlariyla takima ne Kadar zarar veriyor farkinda degiler.
Ha elestiri olur her zaman olur art niyetli olmadiktan sonra .

Kerem nedense soldan daha çok sağ tarafta daha etkili olacağını Rize'ye attığımız son 2 golde göstermiştir daha önce sağ da oynadığı maçlarda da iyi performans sergiledi. Dün 2'nci golde sağdan gelip merkezde topu alıp oyunu sola açmıştı 3'ncü golde de sağdan bindirip Diagne'nin önüne attı bir şekilde sağ da daha verimli oynuyor aslında basit oynadığı zaman ligin en iyi oyuncusu olabilir ne zaman topla çok uzun süre oynarsa o zaman berbat bir performansa dönüyor.

Aralarindaki yas farki 2

sonradan girdi maçı çevirdi.

aslında takımdaki rolü bu olmalı. ama seçeneklerin darlığı ve yerli şartı işleri değiştiriyor

mevki olarak da solda olmuyor gibi geliyor bana.

Keşke sol kanatta C. Ejuke gibi özel bir dribling yeteneği olan bir adamımız olsaydı geçtiğimiz maçta olduğu gibi Kerem 'i hep sağ kanatta değerlendirebilsek. Kerem 'in doğan hızı çok iyi ligdeki bek oyuncularının çoğunu hızıyla çürütebilir

Ama solda topu alıyım, dribling yapayım, içeri adam eksilterek gireyim oyuncusu mu ? maalesef an itibariyle değil

Yapılan zammı reddettiği haberinin algı operasyonu olduğunu düşünüyorum. Keza doğruysa devre arası gönderilir.

10 milyon euro teklif var ise şayet gönderilmelidir. Kerem 22-23 yaşında ve futbol tarzı olarak en önemli özelliği hızı ile dribbling yeteneği ki bunları top ile birlikte ne kadar kaliteli yaptığı da tartışılır, futbol aklı konusunda ise bana kalırsa gelişemeyecek derecede eksiklikleri var. 25-26 yaşından sonra en büyük özelliği hızını da yitirmeye başladığında daha da sıradanlaşacaktır. 10 milyon euro iyi para.

Parayı beğenmediği için mi kabul etmemiş yoksa olası bir serbest kalma maddesi eklemek istediğimiz falan için mi kabul etmemiş.

Haberi veren kim ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt