- 15 Eylül 2009
- 65.284
- 11.719
- 2.993
Raporlanacak bir durum yok burada. Yazdiklarini bir daha gozden gecir bence. Ne alaka durup dururken ?
seni de raporladim
hem de 3 kere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Raporlanacak bir durum yok burada. Yazdiklarini bir daha gozden gecir bence. Ne alaka durup dururken ?
Iyi yapmissin. Gozum ustunde, bu dakikadan sonra akilli ol.seni de raporladim
hem de 3 kere
sakin olalim arkadaslar murgan birazdan kavga cikartanlari banlayacaktir ins
o muhabbetten kavgayı nasıl çıkardınız la![]()
evet hadi yine iyisin. 1 eur 11 tl.![]()
mesut özil vs gheorghe hagi
mesut, hagi’nin sağ ayağı olamaz. bak sol ayağını söylemiyorum bile.eksisozluk.com
seni buraya alalim
bu arada mesajini raporladim umarim murgan seni 2-3 ay banlar
abiler alkollü sanirim
evet hadi yine iyisin. 1 eur 11 tl.
Dediğim gibi sola hapsetmek yerine sağ forvet ya da sağ kanat oynatmalıyız sol da iyi oynadığı maç sayısı çok azken sağ kanat ya da sağ forvet gibi oynayınca inanılmaz oynuyor.Kerem nedense soldan daha çok sağ tarafta daha etkili olacağını Rize'ye attığımız son 2 golde göstermiştir daha önce sağ da oynadığı maçlarda da iyi performans sergiledi. Dün 2'nci golde sağdan gelip merkezde topu alıp oyunu sola açmıştı 3'ncü golde de sağdan bindirip Diagne'nin önüne attı bir şekilde sağ da daha verimli oynuyor aslında basit oynadığı zaman ligin en iyi oyuncusu olabilir ne zaman topla çok uzun süre oynarsa o zaman berbat bir performansa dönüyor.
o zaman bütün foruma sucuk ısmarlamayan s..sizdir diyebilir miyiz?yarin eurolarimi bozdurup, bu galibiyeti kutlamak icin bol sucuklu bir dominos pizzasi alacagim
gel beraber olsun dostum
gs taraftari dedigin her daim sucukla beslenmelidir
o zaman bütün foruma sucuk ısmarlamayan s..sizdir diyebilir miyiz?
layk versene lan. neden sadece alıntı yapıon :/benim eurom sadece bir tane indirimli büyük boy pizzaya yetiyor malesef
birkac ay sonra belki kur farkiyla yanina bir icecek de alabiliriz
layk versene lan. neden sadece alıntı yapıon :/
killa-hakan'a söyledim. y. yedin dayı köpüreceksin gluk gluk gluk :dküfürlü sey yazdigin icin onu da raporladim dostum :/