#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ikinci golu atabilirdi. Tekrar izliyorum, pas opsiyonunu gectim, kalecinin ustune vurmus. Yine ayni koseye yerden sert vursa gol olurdu. Kalecinin ustune vurmus. Kerem'in olgunlugu su, gol pozisyonlarini iyi seziyor ve guzel kosular atiyor.

Ikinci golu atabilirdi. Tekrar izliyorum, pas opsiyonunu gectim, kalecinin ustune vurmus. Yine ayni koseye yerden sert vursa gol olurdu. Kalecinin ustune vurmus. Kerem'in olgunlugu su, gol pozisyonlarini iyi seziyor ve guzel kosular atiyor.
topu bir kez daha dürtüp uzak köşeye atabilirdi. çok zor bir pozisyon değildi bence.

başka bir pozisyonda da ortaya çevirebilecekken dar açıdan kaleye doğru vurdu. ortaya çevirirken yanlışlıkla mı yaptı bilmiyorum ama oradan kaleye vurulmazdı.

Oyuna yön veren değilde yön verilen oyuncu olduğunda çok daha etkili.

Diri olduğunda çok etkili ama 11 başlayınca 0-0 giden maçlarda rakibi yorarken kendisi de çok yoruluyor. Bu yüzden önde olduğumuz maçlarda rakip için çok büyük bir tehlike çünkü rakip azıcık gol için risk aldığında mutlaka arkaya sarkıyor Onyekuru gibi.

Moruk bit fr biraz Morutanla vakit geçir. İyi niyetlisin skora katkı yapmaya çalışıyorsum ama skora katkı asistle de olur. Diagne bomboştu çıkarsan boş kaleye bıracaktı.

Bir de topa ceza sahasında dar alanda vururken kaleye gitsin yeter diye düşünmeden nereye atacağını bilerek vurursan daha güzel olur. Toyluktan direkt vurmak istiyorsun o yüzden olmuyor bir tık yön versen onlarda olacak.

topu bir kez daha dürtüp uzak köşeye atabilirdi. çok zor bir pozisyon değildi bence.

başka bir pozisyonda da ortaya çevirebilecekken dar açıdan kaleye doğru vurdu. ortaya çevirirken yanlışlıkla mı yaptı bilmiyorum ama oradan kaleye vurulmazdı.

Aynen, biraz daha durtup yine bahsettigim koseye (ilk ve tek gol) vurabilirdi. Yani durtmeden de olabilirdi tabi. Ogrenecektir.

bunun son 1 yilda oynadigi oyunun yarisini ozil oynamis olsaydi, hagiyi tahttan indirmisti simdi fbliler ve medya

SM-G965F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katılıyorum.
Tartışmayı tekrar açmak niyetinde değilim ama biz elimizdekileri yererken rakip takımlar inanılmaz şişiriyor.

Burada daha önce söylediğim gibi Kim Min Jae’yi 20M’lik oyuncu ilan ettiler 4-5 maç oynadı diye. Geçen sene aynısını Szalai’ye de yaptılar , sadece bize değil kendi değerlerine de yapıyorlar. Luciano’yla Lugano’yla falan kıyaslanacak nerdeyse.Altay için söyledikleri ortada.

Mesut’un da öyle katkı vermesini bekliyorlar ki 2-3 maç oynasa gerçekten Hagi’den iyi diyecek kafadalar. Burda bahsettiğimiz Hagi’yi yermez. Rakip taraftarların yaşadığı kafayı yerer.

Kerem çok yetenekli oyuncu, değerini bilmeliyiz o da çok çalışmalı.

En sevdiğim özelliği çok hırslı olması.

hücumda kaybolmayan tek oyuncumuz

önde top tutan bir forvetimiz olsa daha da etkili olabilir

müthis bi topcu bu adamın maasına zam vakti geldi

en iyi oyuncumuz bu

ama sıradan bir oyuncu

koca galatasaray'ın haline bakın

peh

Gunes gibi parliyo gun gectikce cok yazik oluyo hocasız takimda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt