#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barısla keremin alakası yok rtaş

Randers maçında 2.Yarı girip oyunu değiştiren bu çocuktu işte o zaman da kerem itin gotune sokulup barış sisiriliyordu.. Keremin eli belinde gezdiği maçlar oluyordu şimdiki hırsına bakin bugün barışta da gördüm aynısını oyuna yeni girmiş savsak savsak geziniyor...Bu düzelmeyecegi anlamına gelmez sadece hızı ve fiziğiyle de iş yapar kısıtlı yeteneğine rağmen..Bu sene sabredip görmek lazım neticede iyi kötü yatırım yaptık hemen silemeyiz..

Bugün de çok beğendim. Topu kaptırınca adamı kovalamama illetinden kurtulmuş gidip rakibe yapışıyor. İlginçtir ki bu aydınlanması Marcao'nun takıma dönüşü ile başladı. Marcao sen öyle bir kralsın ki.

Takımın en iyi iki oyuncusunun Marcao ve Kerem olması da ayrı bir güzellik

Her maç daha iyiye gidiyor ama kötü olan şey her maç daha da ona bağlı gidiyoruz hücumda 🤣

Bi kaç yerde tercih hatası yaptı onu da zamanla aşar. Enerjisi takıma çok şey katıyor. Son 1 ayda müthiş bi gelişim gösterdi bu kadarını beklemiyordum. Büyük topçu olma kabuğunu bu kadar çabuk kırmasını beklemiyordum. Helal olsun

Bi kaç yerde tercih hatası yaptı onu da zamanla aşar. Enerjisi takıma çok şey katıyor. Son 1 ayda müthiş bi gelişim gösterdi bu kadarını beklemiyordum. Büyük topçu olma kabuğunu bu kadar çabuk kırmasını beklemiyordum. Helal olsun
pvaya vermeyip plase vurdugu pozisyonu mu diyon. orda ben de kizdim da pvaya verse de bir bok olmazdi.
ben takimda topcu olsam pva ve yedline pas vermem. ha bunlara pas vermissin ha topu taca dikmissin.
taca dikmek daha risksiz

pvaya vermeyip plase vurdugu pozisyonu mu diyon. orda ben de kizdim da pvaya verse de bir bok olmazdi.
ben takimda topcu olsam pva ve yedline pas vermem. ha bunlara pas vermissin ha topu taca dikmissin.
taca dikmek daha risksiz
Aynen soldan yardırıyordu pva önüne atsa kaleciyle kalacak ama dediğin gibi yine bi bok olmazdı, takımın em tecrübeli dediğimiz adam hücumda herkesten kararsız hale geliyor, attığı pasları ortaları aklım almıyor

Aynen soldan yardırıyordu pva önüne atsa kaleciyle kalacak ama dediğin gibi yine bi bok olmazdı, takımın em tecrübeli dediğimiz adam hücumda herkesten kararsız hale geliyor, attığı pasları ortaları aklım almıyor
fegin golunde fege cikardigi top bile falso yaw. tekrari izleyince farkettim feg zor kontrol ediyor.

beklerimiz kabus gibi ya

her geçen gün ezdiği top sayısı azalıyor. ayrıca çizgiden içeri doğru görerek, bilerek çıkardığı şutluk ve gollük pasları çok beğeniyorum.

ve bunu sürekli bilinçli şekilde yapıyor olması sevindirici. bugün yine cicaldauya aynı pası çıkardı. yani sağa çekip plase bıraksa gol olacak ama takımda bunu becerebilecek topçu yok. cica da yapamıyor..

kerem beni şaşırttı, şaşırtmaya da devam edecek gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt