#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış denilen balonun bu adamdan daha iyi olduğunu iddia eden futbol ulemalarını sahneye davet ediyorum.
Ümit milli de izlediğim Barış yok bizde. orda bata iyiydi. Bizde daha kendini gösteremedi. potansiyeli var ama gösterirse. Kerem şu su an önünde tabiki

Avrupalıların aradığı tarz da futbolu suanda oynuyor hızlı asist ve gol özelliği var kendini geliştiriyor yıldız mı halen suan da yıldız değil geleceği var oyun tarzı benfica ya uygun Morutanla halen kiyaslayanlar ikiside bizim değerimiz morutan adam eksilten uzaktan sut atan yaratıcı oyuncu kerem hızlı savunma arkası koşan etkili hücum silahı keremden morutanin goztepe ye attığı gol lokomotif maçında yaptığı asist Antep maçındaki golü kasimpasa maçındaki asisti bekleyemezsin morutan da da keremin yaptığı savunma arkası koşullar ve kontra ataklardaki etkili oyunu bekleyemezsin birisi kilidi acan oyuncu diğeri kilit acildiginda farkı açacak hücuma hızlı çıkaran oyuncu elma ile armut misali

Avrupalıların aradığı tarz da futbolu suanda oynuyor hızlı asist ve gol özelliği var kendini geliştiriyor yıldız mı halen suan da yıldız değil geleceği var oyun tarzı benfica ya uygun Morutanla halen kiyaslayanlar ikiside bizim değerimiz morutan adam eksilten uzaktan sut atan yaratıcı oyuncu kerem hızlı savunma arkası koşan etkili hücum silahı keremden morutanin goztepe ye attığı gol lokomotif maçında yaptığı asist Antep maçındaki golü kasimpasa maçındaki asisti bekleyemezsin morutan da da keremin yaptığı savunma arkası koşullar ve kontra ataklardaki etkili oyunu bekleyemezsin birisi kilidi acan oyuncu diğeri kilit acildiginda farkı açacak hücuma hızlı çıkaran oyuncu elma ile armut misali
benficaya topçu mopçu vermeyelim

Bayağı bayağı kötüydü bu maç ama bu maç için Kerem şöyle hata yaptı şunu yapamadı diye Kerem 'i suçlamıyorum mesela Kerem ne oynadı bugün bileniniz var mı ? hangi mevkideydi ? veya rolü tam olarak neydi ?

Sahada öyle bir sağa bir sola gezdi durdu işte Fatih Terim son antrenmanda nasıl bir taktik verdiyse artık, formda diye seviniyordum Kerem için sağolsun saçma sapan görevler yükledi yine Kerem 'i bozdu Fatih Terim

Gayet iyiydi takım berbat bile olsa belli standartin altına inmiyor eskiden bazı maçlar yok oluyordu resmen

Son dönemde karar verme hususunda kendini geliştirmiş ancak şut-pas ikileminde biraz daha gelişmesi lazım. Bazen pas opsiyonu daha iyiyken olmayacağını bile bile şuta kaçıyor. Gelişimi çok iyi ve artık beni savunma yardımı konusunda düşündürmüyor çünkü hücumda bir şey yapabilecek en etkili oyuncumuz bence. Biraz iltimas olabilir.

Sezon basinda bir öngürüde bulunmustum. Kerem bu sene eksiklerinin bir kismini giderip, kendini gelistirmeye devam edip, performans ve saha icindeki verimliligi acisindan üstüne koymayi basarirsa sezon sonu iyi paralara satariz demistim.

Bunun gerceklesecegini de düsünüyorum acikcasi. Hatta baska oyuncularimiz icin de cok iyi tekliflerin gelecegini düsünüyorum.

la croqueta sonrasi sut cekti ve golu atti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt