Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
hocam bana inanınız bu herif oynayabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam bana inanınız bu herif oynayabilir.
bu hangi ata sözü la![]()
Asaga yukari ayni anlama gelen Avusturyanin son adam gibi adamlarinfan bir alintidir.Barışın bundan iyi olduğunu iddia ediyordum ama inşallah daha da haksız çıkarım iyi bir arkadaş, yine abuk sabuk işler yapıyor ama olsun o kadar olur. Avusturya mavusturya bilmeyiz buraya en güzel atasözü bizden gelir
"Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir." Ziya Paşa
daha maça çıkmadan sallamışım sayılmaz üstatifsalara baslayalim![]()
!!!!!Sevmedim seni
H.o
.Daha PTT den gelen Jesse bile şans bulamıyor, onunda da altından bir ligden gelen çocuk mu şans bulacak güldürmeyin.
Kupada falan ancak oynatırlar.
sent via GSC
Heybetli 1 penis
Niye oynatıldığını anlamadığım 1 arkadaş
30 milyon avroya niye satılmıyor anlamında demiştim
Heybetli 1 görüş30 milyon avroya niye satılmıyor anlamında demiştim
Almanca harbiden avusturya + isvicrenin babasiymis xdHazir avusturyali gurbo rtslarim konuda toplanmisken bir avusturyali atasözü patlatayim: „A gsunde watschn hat noch niemandem geschadet!“
Tskler marcao!!
Tarihce bakicak olursak aslinda avusturya hepsinin babasiydi da nys…Almanca harbiden avusturya + isvicrenin babasiymis xd

*update(milli takım maçları dahil)bu sezon 19 mac 4 gol 4 asist
Sezon başı için beklentim 10(+) gol 10(+) asist idi kendisinden milli maçlar hariç. Sakatlık falan olmazsa yapacak gibi.*update(milli takım maçları dahil)
28 maç 7 gol 4 asist
bu sezon 50 maçı geçecek galiba