#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son yıllarda bu kadar kendini geliştiren bir Türk futbolcu görmedim şaka gibi bir çocuk. Biraz daha istatistik yapabilse fiyatını iyice arttırır, gol-asist sayısı az. Yunus Akgün ile aynı, 13 gole katkı yapmışlar.

Kesinlikle satilmamali be takimdaki onemi kendisine anlatilmali. Satilsin diyenler ne kadar para gelirse gelsin onun yerini bu yonetimin veya yonetim yapisinin yerini doldurabilecegine inaniyor mu? Kerem ayrica yerli oyuncu. Bu sacma kural degerini bizim acimizdan arttiriyor.

ofansı tek başına taşıyor çocuk ya valla helal olsun bu açıdan. çalışan adamın hali başka.

ÇOK FAZLA PARA teklifi koparabilmesi lazım yönetimin eğer trasnfer bakımından ayrılmak isterse avrupaya

Valla tebrik ediyorum Kerem i attığı gol haricinde bayağı bayağı her topu ayağına aldığında ben futbolcuyum diye bağırıyordu resmen

ben kendimi Kerem yerine koyuyorum...
hakikaten iddiali bir avrupa takımı istese , çok para kazandıracak bir konu olursa avrupa'ya gitmek isterim hemen.

adamın Galatasaray'da geçirdiği sezona bak istatisteklere yaptıklarına bak...21 maçta 27 puan ya..

FJPRNxtWYAMt0R6

Yerli griezman .Kusursuz binoyum oymuyo her hareketi her topu ayagina aldiginda dribling pas cal komvinasyonlarinin hepsi teknik ve akil dolu...Yerli kurali sacmaligi olmasa guzel bi pqraya satalim ama yerine yerli koyamayicaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt