#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bol bol şut çalış olm gelecek var sende. ayağını çok yatırıyon topa vuruken ayak üstüyle vurman lazım onlara. ayağını yatıracam diye top uzaklasıyor kendinden. saniyenin 4 de 1 i belki bu fark ama ciddi etki edeceğini düşünüyorum düzeltirsen eğer o açığını.

20-30 arası bir fiyata yazın gider aslan parçası mükemmel bir sezon geçiyor

Kerem'le alakalı asıl mevzu eksiklerini düzeltebilirse durdurulamaz bir topçuya dönüşebilecek olması. Hayal ettiriyor net olarak.

Ben sezon başından beri Kerem konusunda netim. Her türlü double double yapacağını düşünüyordum bu sezon düzenli olarak oynatıldığı taktirde. Geçen sene çok az süre almasında rağmen 6 gol 4 asistlik bir performansı vardı. Yine de frikik falan beklemediğim gelişmelerdi yalan yok. Şu haliyle de gayet iyi topçu ama daha fazlasının olacağı net sakatlık falan olmazsa. Çok farklı özellikleri var tam bir bela rakip takım için.

FN1j3wCWYAUAKox

Yabancı sınırı olmasaydı gönderirdik de şuan riskli gerçekten. 4 yerli gerekiyor, yedekte de minimum 4 kaliteli yerli oyuncumuzun olması gerekiyor. Çok salak bir kural.
takımda çok eksik var üstat. kaynak da yokken birilerini satmamız şart.
marcao ve kerem hariç para getirecek oyuncumuz yok gibi.
nelsson da var fakat aldığımızın çok üstüne satmamız kolay olmaz.

takımda çok eksik var üstat. kaynak da yokken birilerini satmamız şart.
marcao ve kerem hariç para getirecek oyuncumuz yok gibi.
nelsson da var fakat aldığımızın çok üstüne satmamız kolay olmaz.
Valla Denayer free iken alıp Marcao veya Nelsson'dan birisini 20-25'e satarsak yeterli olur. Bir de Cica'ya 8-9 teklif var deniliyor. Düz 30 gelse zaten çok iyi takım kurulur.

ilk golü 111 km hızla atmıs

barca macında da iyi oynarsa sene sonu kesin yolcu diyebiliriz. rekor transfer rakamı da çıkabilir karşımıza.

onumuzde barca macinda bi gol atsa iyice dikkatleri ustune ceker ve piyasasina piyasa katar

Keremcim ne yap et torrenti iliğine kadar emikle. Avrupada daha rahat edersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt