#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
42 maç 11 gol 9 asist

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

olağanüstü bir rakam gelmezse satmamalıyız yabancı sınırı şerefsizliği elimizi kolumuzu bağlıyor kanatlar yunus ve kerem olmalı

İngiltere’ye gidecek yaptığı şovun hakkı bu !!
Fransada potter falan bilmezler pek sevilmez anlayacağınız

2 pas hatası yapınca yerden yere vuranlara kapak yaptı kral. sonra niye genç oyuncu yetişmiyor

Bende dortmunda gitse seviye atlayacagini düşünüyorum. Ancak Barcelonayi olurdu mükemmel bi hikayeyle tek başına devirirse dortmund kesmez artık. Çok dominant oynuyor çünkü aslanım maşallah. Seneye yunus Akgünun izlemesi gereken rol model tam önünde duruyor.

Bende dortmunda gitse seviye atlayacagini düşünüyorum. Ancak Barcelonayi olurdu mükemmel bi hikayeyle tek başına devirirse dortmund kesmez artık. Çok dominant oynuyor çünkü aslanım maşallah. Seneye yunus Akgünun izlemesi gereken rol model tam önünde duruyor.
Ben olsam gittiğim takımın forvet oyuncusunun çok iyi olmasını isterdim. İstatistiki anlamda seviye atlardı Haaland'ı göndermezlerse.

Bu adamın doğru bir haberine rastlamadım Lyon o kadar para verebilir mi emin değilim ama ben de Kerem'in performansını devam ettirirse 20 milyon civarına sezon sonunda ayrılacağını düşünüyorum ve bence değerini bulursa satılmalı da değerini bulup satılmayan her oyuncunun Türkiye'de düşüşe geçtiğini gördüm ben şahsen. Satacaksın yerine yenisini koyacaksın seneye kanatlardan biri Yunus diğeri yabancı olur Beknaz'ı rotasyona sokarsın, maliyetine göre Doğukan Sinik'i alırsın yada Barış Alper'de rotasyon olur tamam işte.

Seneye 4 yerli mevzusunu da atlamamak lazım. Kerem giderse çok zorlanacağız.

Sahanın her yerinde, içeri dışarı, savunma hücum. hepsini yapmaya başladı. Torrenti dinlemeye devam etmesi kendi yararina olacaktir.

42 maç, 11 gol 9 asist.

Sahanın her yerinde, içeri dışarı, savunma hücum. hepsini yapmaya başladı. Torrenti dinlemeye devam etmesi kendi yararina olacaktir.

42 maç, 11 gol 9 asist.

Servet 2007/08 sezonunun toplaminda 52 macin 51'inde forma giymisti, bu sanirim bizim kulüp bünyesinde bir rekor. Lig'de 9 ve Avrupa Liginde en kötü senaryo'da 1 macimiz var, yani toplamda 10 mac var. Hepsinde süre bulursa Servet'in 51 maclik rekorunu kirarak 52 maca ulasiyor.

Bu sezonun tamaminda bütün kulvarlar dahil tek bir mac kacirmis, o da sari kart cezasindan Giresunspor maci. Masallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt